Anasayfa Haber Mad Max İçin Yeni Video Yayınlandı!

Mad Max İçin Yeni Video Yayınlandı!

Avalanche Studios tarafından yapımı devam eden oyunun çıkış tarihi yaklaşırken, oyun detaylarını gösteren yeni bir video yayınlandı.

Açık dünya oyunları seviyorsanız, post-apokaliptik atmosferden de hoşlanıyorsanız, yeni yayınlanan Mad Max videosu sizi gerçekten de heyecanlandıracaktır. Mad Max için verilen resmi çıkış tarihi 4 Eylül, oyun aynı anda Windows PC, Xbox One ve PS 4 için çıkarılacak. Önceden duyurulan Xbox 360 ve PS 3 sürümleri ise geçtiğimiz yıl rafa kaldırılmıştı.

Aşağıda izleyebileceğiniz yeni videoda oyunun temel yapısının kısaca anlatıldığını görebilirsiniz. Kahramanımız Max oyuna herşeyini kaybederek başlıyor ve sağ kalmak için yeniden yola koyulması gerekiyor. Burada oyunun merkezine araçların oturduğunu görüyoruz. Max kendine Magnum Opus adını verdiği yeni bir otomobil inşa etmek ve oyun boyunca onu çalışır tutmak zorunda.

Max aynı zamanda kendini de kıyafetler, silahlar ve çeşitli aksesuarlarla donatmak zorunda. Ayrıca aracı için yakıt ve kendisi için de yiyecek, cephane gibi malzemeler toplaması gerekiyor. Tüm bu ihtiyaçlar Max’i kimi zaman yeni müttefikler edinmeye, kimi zamanda çölün azılı çeteleriyle çarpışmaya götürecek. Tabii bu arada karakter gelişimi de unutulmamış. Max zaman geçtikçe yeni yetenekler ve beceriler kazanacak.

Tüm bu olaylar nükleer savaş sonrası çöle dönüşmüş bir dünyada geçiyor. Oyundaki düşmanlar, araçlar, renk paletleri ve akla gelebilecek her türden detay, Avalanche çalışanlarının orijinal Mad Max filmlerine son derece sadık kalarak tasarım yaptıklarını ortaya koyuyor.