Anasayfa Haber Bülten CoolerMaster, Swift-RX XL Modelini Tanıttı

CoolerMaster, Swift-RX XL Modelini Tanıttı

Cooler Master, bugün Swift-RX mousepad serisinin extra büyük üyesini duyuruyor.

Standart boyutlardaki mousepadlerin yetersiz kaldığını düşünen kullanıcılar için Swift-RX serisine XL adında yeni bir üye katıldı. Swift-RX XL modeli, 900x360mm boyutlarıyla sadece mouse için yeterli alanı sağlamasının dışında, klavyeyi de kapsayarak maksimum yüzey alanı sunuyor

Hız ve Kontrol
Swift-RX XL, diğer Small (S), Medium (M) and Large (L) modellerinde olduğu gibi hız ve konforu bir arada isteyen oyuncular için tasarlanmıştır. Konforu da bir arada getiren Swift-RX XL’in ince dokulu mikroskobik yüzey yapısı hem optik hem de lazer sensörlü fareler için mükemmel hassasiyet sağlar. Alt kısımdaki %100 doğal kauçuk sayesinde ateşli çatışma sahnelerinde bile mousepad’ı yerinden oynatmak imkansız. Swift-RX uzun ve yoğun kullanımlar sonrasında bile deforme olmadan uzun süre size hizmet edebilir.

Swift_RX_Serisi

Bulunabilirlik & Boyutlar
Swift-RX mousepad serisi herkesin ihtiyaçını karşılamak amacıyla dört farklı boyutta geliyor:

Küçük: 250x210mm

Orta: 320x270mm

Büyük: 450x360mm

Ve şimdi Daha Büyük: 900×360.

Swift-RX serisindeki tüm ürünler 3mm kalınlığındadır.

Swift-RX XL Nisan ayının sonunda, 29,90 Euro tavsiye edilen fiyatıyla satışta olacak. Swift-RX Small, Medium ve Large modelleri de 9,50, 13,50 ve 19,50 Euro tavsiye edilen satış fiyatlarıyla raflarda olacak. Fiyat ve bulunabilirlik bulunduğunuz bölgeye göre değişebilir.