Anasayfa Haber Watch Dogs 2 Bu Yaz Duyurulabilir

Watch Dogs 2 Bu Yaz Duyurulabilir

Ubisoft’un oyunculardan karmaşık tepkiler alan hacker oyunu Watch Dogs’un ikincisinin yapıldığında dair sağlam bir delil belirdi.

Ubisoft tarafından çıkarıldığında açık dünya yapısıyla ilgi çeken, ancak beklentileri karşılamakta zorlandığı için eleştirilen Watch Dogs, yine de iyi bir satış rakamı yakalamıştı. Öyle ki firmanın halen ikinci oyunu yapmakta olduğuna dair ciddi söylentiler vardı.

Nitekim bu söylentilere en ciddi kanıtlardan biri, bizzat Ubisoft programcılarından birinden geldi. Ubisoft’un Paris stüdyosunda çalışan programcılardan Julien Risse, LinkedIn profilindeki özgeçmişinde listelediği yapımlar arasına Watch Dogs 2’yi de ekledi.

Julien-Risse-CV

Tabii ki bu tek başına çok fazla bir şey ifade etmeyebilirdi. Ancak bir süre önce Ubisoft CEO’su Yves Guillemot tarafından yapılan ve ikinci oyunun geliştirilmekte olduğuna dair işaretler taşıyan açıklamalarla örtüşmesi gayet önemli. Şirkete yakın bazı kaynaklara göre Ubisoft’un Watch Dogs 2’yi bu yaz yapılacak olan E3 oyun fuarında resmen tanıtması gayet muhtemel.