Anasayfa Haber Mafia 3 Sonunda E3 2015’te Görücüye Çıkabilir

Mafia 3 Sonunda E3 2015’te Görücüye Çıkabilir

Mafia serisinin yıllardır beklenen devam oyunu, en sonunda bu yılki E3 fuarında tanıtılabilir.

Mafia serisi, kendi türünün önde gelen markalarından biri. Serinin şimdiye kadar yayınlanmış olan iki oyunu da beğeniyle karşılanmış ve serinin kendi hayran kitlesinin oluşmasını sağlamıştı. Geniş kitlelerce sevilen bu serinin üçüncü oyununa dair yıllardır yeni bir haber yok, ancak bu durum yakında değişebilir.

Ortaya çıkan en son söylentilere göre Mafia 3, en sonunda bu yıl düzenlenecek olan E3 fuarında tanıtılabilir. Fuarda bir oynanış videosuyla tanıtılması beklenen Mafia 3’ün, Amerika’nın Louisiana eyaletinde geçeceği de söylentiler arasında.

Son olarak oyundaki ana karakterlerimizin Joe ve Vito olacağı ve Mafia 3 ile birlikte seriye Franklin, Tony ve Mickey adında üç yeni karakterin katılacağı söyleniyor. 2K’in üç yeni karakter için casting ilanı vermesi ise bu söylentileri güçlendiriyor.

Henüz ortada kesin bir bilgi yok ve 2K büyük ihtimalle şimdilik sessizliğini koruyacak. Söylentilerin gerçek olup olmadığı ise bu yıl 16-18 Haziran arasında gerçekleşecek olan E3 oyun ve eğlence fuarında belli olacak.