Anasayfa Haber Bülten Philips Quad HD Monitörleri Şimdi 32 İnç Ekran Seçeneğiyle Geliyor

Philips Quad HD Monitörleri Şimdi 32 İnç Ekran Seçeneğiyle Geliyor

32 inçlik BDM3270QP ekran, QHD’ye sahip Philips Monitörleri için yeni bir ölçü ve kullanıcılara ekran alanını artırmaları için başka bir tercih sunuyor.

32 inçlik yeni ekran, HD’nin ötesindeki piksel yoğunlukları ile daha yüksek çözünürlükler için büyüyen talebe yanıt veriyor. Bunu da, masaüstlerini bir seviye yükseltmek isteyen kullanıcıların hoşuna giden ekran boyutlarında yapıyor. QHD (Quad High Definition) ekran, inç başına 2,560 x 1,440 piksel çözünürlük sunuyor (720p HDTV video standardının dört katı), masaüstü ise çok sayıda pencereyi zengin ayrıntılara sahip bir netlik ile yönetmek için geniş bir alan sağlıyor. Çözünürlüğe mükemmel renk reprodüksiyonu eşlik ediyor: 1,074 milyar renk ve 12-bit dahili işleme ile, 32 inçlik bu yeni ekran, farklı tonlar ve kademeli renk geçişleri olmadan akıcı, doğal renkler sunar. Bu ekran aynı zamanda daha rahat bir görüntüleme deneyimi sağlamak amacıyla, parlaklığı ayarlayan ve titreşimi azaltan Philips-Flicker-Free teknolojisine de sahip.

Süper hızlı bağlantı
DisplayPort (10.8 Gbps’e kadar olan veri transfer hızları için), HDMI ve Dual link DVI gibi yüksek bant genişliğindeki dijital kaynaklarla bağlantısı sayesinde, bu yeni ekran kullanıcıların içeriği QHD netliğinde gecikmesiz yenileme ile deneyimlemesini sağlıyor. Dahili stereo hoparlörler ise görüntüleme deneyimini tamamlayan yüksek kaliteli ses sunuyor.

Ekranda ayrıca kullanıcıların iki cihazla, örneğin PC ve dizüstü bilgisayar gibi, eş zamanlı olarak çalışıp iki ayrı kaynaktan gelen içeriği görüntülemek için ekran alanını ayırmalarını sağlayan MultiView teknolojisi bulunuyor. Quad HD, ekran alanındaki her inçte 2,560 x 1,440 piksel sunduğu için, ekran bölümlere ayrılsa bile ekranın her tarafı aynı keskinliğe ve netliğe sahip oluyor. Ayrıca mobil içeriği yürütmek için (aynı anda mobil cihaz şarj olurken) MHL desteği ve süper-hızlı USB 3.0 de bulunuyor.

İş yerinde konfor
Sahip olduğu SmartErgoBase sayesinde, ekran, tamamen kullanıcının tercih ettiği çalışma yüksekliğine göre ayarlanabilir, sağa sola dönme ve eğilme işlevleri sayesinde tam olarak doğru açı elde edilir ve ekran başındakiler daha uzun süre daha zinde ve üretken çalışabilirler. Monitörün tabanı da kablo dağınıklığını azaltarak çalışma alanını düzenli ve profesyonel tutar.

32 inçlik yeni Philips BDM3270QP QHD ekran Mayıs ayından itibaren 679 USD + KDV fiyatından piyasada bulunabilir.

Teknik Özellikler: Philips BDM3270QP/00 QHD ekran

LCD panel tipi, ölçüsü AMVA LCD
Arka aydınlatma teknolojisi W-LED
Panel ölçüsü 32 inç / 81.3 cm
Optimal çözünürlük 2560 x 1440 @ 60Hz
Görüntü oranı 16:9
Görüntüleme açısı 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Parlaklık 300 cd/m²
Parlaklık istikrarı 93% ~ 105%
Renk sayısı 1.07 milyar renk desteği
MultiView PIP/PBP modu, eş zamanda x2 sinyal kaynağı
Bağlantı ·         USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 (biri B.C.1.2 ile)·         Sinyal Girişi: VGA (Analog), DVI-Dual Bağlantı (dijital, HDCP), DisplayPort, MHL-HDMI (dijital, HDCP)

·         Sync Girişi: Ayrı Sync, Sync yeşil

·         Ses (Giriş/Çıkış): PC ses girişi, kulaklık çıkışı

Sürdürülebilirlik ·         Çevre ve enerji: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS·         Geri dönüşümlü ambalaj malzemesi: 100 %

·         Tüketici sonrası dönüştürülmüş plastik: 65%

Spesifik Maddeler: PVC / BFR içermeyen kasa, cıvasız, kurşunsuz

Uygunluk ve standartlar Düzenleyici makam onayları: CE İşareti, FCC  B Sınıfı,SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO 6.0, EPA, PSB, WEEE, CCC, CECP, PSE, KC, BSMI, VCCI