Anasayfa Haber Battlefleet Gothic: Armada İçin Yeni Video!

Battlefleet Gothic: Armada İçin Yeni Video!

Warhammer 40K evreninde geçen oyun, dev uzay gemisi filolarının savaşlarını temel alan bir strateji olacak.

Warhammer 40.000 evreninde geçen oyunları seviyorsanız, Battlefleet Gothic: Armada takip etmeniz gereken isimlerden biri. Warhammer 40K oyunlarının yaratıcısı Games Workshop tarafından geliştirilen masaüstü stratejiden esinlenerek yapılmakta olan oyunu, Tindalos Interactive geliştiriyor. Yayıncısı ise Focus Home Interactive olacak.

Armada büyük çaplı ve son derece detaylı bir RTS olarak yapılıyor. Dev gotik katedralleri andıran gemileriyle meşhur Imperium Terra filolarına kumanda edecek ve galaksinin Gothic kod adlı sektörünü düşmandan temizlemek için uğraşacağız.

Karşımızdaki düşmanlar da aslında pek yabancı değil. Vaktiyle imparatora isyan ederek Kaos tanrılarına katılan kâfir Space Marine bölüklerinin yeni bir seferiyle karşı karşıyayız. Kaos prenslerinden Abaddon the Despoiler tarafından yönetilen bu sefer, Warhammer 40K evreninde büyük yer tutan olaylardan biridir.

Aşağıda oyun için yayınlanan yeni tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Unreal Engine 4 grafik motoru kullanılarak yapılmakta olan oyun, gerçekten de göze ziyafet çekiyor denebilir.