Anasayfa Haber Fallout 4, E3 Fuarında Boy Gösterebilir

Fallout 4, E3 Fuarında Boy Gösterebilir

Bu yıl yapılacak olan E3 fuarında oyun severlerin merakla beklediği pek çok isim ortaya çıkacak gibi görünüyor.

16 – 18 Haziran tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles kentinde yapılacak olan E3 fuarı, bu yıl hayli heyecanlı geçecek gibi görünüyor. Square Enix’in Rise of the Tomb Raider ve Deus Ex: Mankind Divided gibi oyunlarla gövde gösterisi yapacağı biliniyor.

Bunun yanında Capcom ve Bandai Namco gibi firmaların da ciddi sürprizleri olacağı fısıldanıyor. Bu yılın en önemli gelişmelerinden biriyse, E3 içinde PC oyunlarına özel ayrı bir oluşumun ortaya çıkması. PC’nin bir oyun platformu olarak önemini ve yerini koruduğunu göstermesi açısından bu gelişme hayli manidâr.

Çoğu RPG severin merakla beklediği konu ise, Bethesda’nın en sonunda Fallout 4’ü duyurup duyurmayacağı konusu. Şirkete çok yakın olduğu söylenen bir kaynaktan gelen fısıltılara bakılırsa, Fallout 4 gerçekten de duyurulacak. Hatta Bethesda duyurmakla kalmayıp, yarım saate yakın uzunlukta bir oynanış videosu da göstermeyi planlıyor.

Bethesda’nın bu uzun oynanış videosu ile hem grafikleri, hem de oyun özelliklerini detaylı olarak göstereceği, ancak 2015’in geri kalanında bir daha Fallout 4 hakkında bilgi vermeyeceği söyleniyor. Buradan çıkacak bir sonuç da, Fallout 4’ün en iyi ihtimalle 2016 yılında, tahminen ilkbahar aylarında piyasaya sürüleceği olabilir.