Anasayfa Haber Bülten MSI 990FXA GAMING Duyuruldu

MSI 990FXA GAMING Duyuruldu

Dünyanın İlk AMD tabanlı USB3.1 Gaming Anakartı 990FXA GAMING piyasaya çıkmaya hazır.

MSI, dünyanın ilk USB3.1 destekli AMD tabanlı gaming anakartı olan 990FXA GAMING modelini duyurdu. Yıldırım hızında USB performansı ile önceki USB3.0 arayüzünün 2 katı hıza ulaşan 2 adet USB3.1 bağlantısına sahip 990FXA GAMING, aynı zamanda USB3.0 ve USB2.0 arayüzleri ile de geriye dönük uyumluluk olanağına sahip.

MSI’ın GAMING ailesinin genetiğine uygun üretilen yeni MSI AM3+ 990FXA GAMING anakart, en iyi online oyun deneyimi için Killer LAN, detaylı ses özellikleri ile savaş alanında avantaj sunan çarpıcı ses deneyimi için Creative Sound Blaster Cinema 2 ile güçlendirilmiş Audio Boost 2, USB Audio Power ve oyun performansınızı yepyeni seviyelere taşıyan yeni yazılım ve donanım tasarımları ile geliyor.

USB 3.1 – Çok daha hızlı

10 Gb/sn’ye kadar hızla USB 3.1, USB 3.0’a oranla 2 kat, eski USB 2.0 arayüzüne oranla 20 kat daha hızlıdır. USB 3.1 bağlantısı, SATA III’ten bile daha yüksek hıza sahip! Sevdiğiniz oyunları, albümleri ve filmleri USB üzerinden taşımak daha önce hiç bu kadar çabuk gerçekleşmemişti. Yeni 990FXA GAMING anakart, kolayca ulaşabilmeniz için sisteminizin ön panelinde kullanabileceğiniz 2 adet USB 3.1 konnektörü ile geliyor.

Killer LAN ile akıcı online oyun oynayın

İster sıradan, ister profesyonel oyuncu olun, ağdaki gecikme ölümcül sonuçlar doğurur. MSI GAMING anakartlarda bulunan yüksek performanslı Killer LAN ağ çözümü ile video akışları ve oyunlarda üst seviyede ağ denetimi sağlayabilirsiniz. Günümüzde online oyunlar artık akıcı ve takılmasız bir ağ gerektiriyor ve tek bir veri paketi bile oyunun kaderini değiştirebiliyor.

Creative Sound Blaster Cinema 2 ile güçlendirildi

MSI Audio Boost 2, tümleşik ses çözümünü yepyeni bir seviyeye taşıyor. Creative Sound Blaster Cinema 2 ile güçlendirilen Audio Boost 2, anakart üzerindeki ses donanımında devrim yaratan bir tasarımın yanı sıra çok kanallı hoparlör kalibrasayonu ve deneyiminizi büyük ölçüde geliştiren kulaklık profilleri gibi seçenekler sayesinde en iyi ses çözümünü sunuyor. Anakartın diğer bölümlerinden izole edilen ses donanımı elektromanyetik girişim (EMI) koruması sunarken yüksek kaliteli amplifikatörlere ve ses bileşenlerine ulaşan güç de ileri derecede kararlı bir elektriksel yalıtım tasarımıyla ulaştırılarak daha önce duymadığınız kadar temiz ve aslına sadık bir ses kalitesi deneyimlemenizi sağlıyor.

Multi-GPU için Optimize edildi

MSI 990FXA GAMING anakart, çoklu ekran kartı konfigürasyonları için optimize edildi. PCI-Express yuvaları arasında boşluk bırakılarak ekran kartlarınız için yeterli hava akımı sağlaması sayesinde ısınma problemleri artık endişe olmaktan çıkıyor. Böylece en yüksek çerçeve hızlarında oyun oynarken, NVIDIA SLI veya AMD CrossFire konfigürasyonlarınızda grafiklerin ekrandan fırladıkları bir oyun keyfi yaşayabileceksiniz.

MSI GAMING DNA’sına sahip yeni heatsink, CPU yuvası etrafındaki geniş alan, tüm seride kullanılan mat siyah devre kartı tasarımı ve etkileyici M-Shield arka panel kapağı ile oyuncular için ilham verici bir görüntü sunuyor.

En yüksek kararlılığa ve enerji verimine sahip anakartlar

MSI, bileşen kalitesinde gelecek nesili temsil eden ödül sahibi Military Class bileşenleri kullanır. En zorlu koşullarda bile PC’nizin kararlı bir şekilde çalışmasını sağlamak için uç noktada testlerden geçirilen Hi-C CAP, Solid CAP, Dark CAP, SFC ve Dark Choke bileşenleri, sisteminizin kararlılığını artıran bir araçlar bütünü olan Guard-Pro ile geliyor. Military Class 4 bileşenler, ECO Power, devre koruması, rutubet koruması, yüksek ısı koruması, EMI koruması ve ESD koruması gibi gelişmiş özelliklere sahiptir. ECO Power ise sisteminizde kullanmadığınız donanımlara giden gücü fiziksel olarak keserek %29’a kadar enerji tasarrufu sağlayan MSI ECO Center yazılımı ile çalışır.

Dünyada NVMe desteğine sahip ilk AMD anakart

Yeni 990FXA GAMING anakart, gelecek nesil depolama denetimi NVM Express desteğine sahip dünyanın ilk anakartı. 990FXA GAMING, Windows 7 64bit ve Windows 8.1 64bit sürümlerinde NVMe cihazları birincil depolama olarak tanıyarak bu cihazlardan açılış yapmaya olanak tanıyor. MSI ve NVMe ile daha düşük gecikme, daha düşük güç tüketimi ve daha yüksek transfer hızlarını deneyimleyeceksiniz.