Anasayfa Haber HALO 5 Limited Edition Pahalı Olacak

HALO 5 Limited Edition Pahalı Olacak

Çıkmasına daha çok zaman olmasına karşın, Halo 5 için çıkarılacak özel kolleksiyon paketi yanlışlıkla sızdırıldı.

Bungie ve Microsoft işbirliğiyle çıkarılacak olan Halo 5: Guardians, bu yılın en çok beklenen Xbox One oyunu olmaya devam ediyor. Oyunla ilgili internete düşen en küçük bilgi bile büyük ilgi görüyor. Ancak bazen bu bilgiler hiç beklenmedik kaynaklardan sızabiliyor.

Gamestop’ın İtalya branşı tarafından yanlışlıkla yayınlanan bir içerik, Halo 5 için çıkarılacak olan Limited Edition ve Collector’s Edition paketlerinin fiyatı ve içeriği hakkında detaylı bilgi veriyor. Büyük bir kutuda gelecek olan bu sınırlı sayıdaki sürüm, içinde oyunun yanı sıra bir de Spartan silah ve sırh modları barındıran ek görev paketi (DLC) getirecek. Ayrıca Collector’s Edition ile birlikte aşağıda fotosunu gördüğünüz modellerden bir tanesi de sunulacak.

halo-5-ce-2

Limited Edition sürümünün Avrupa satış fiyatı 100 Euro olarak görülürken, Collector’s Edition ise 350 Euro etiket taşıyacak. Kutunun içinde heykel ve DLC dışında daha fazla malzeme bulunduğu, ancak Bungie’nin bunları sızdırmamak için yeni önlemler aldığı da fısıldanıyor.