Anasayfa Haber Bülten Western Digital, My Passport Serisini Yeniledi

Western Digital, My Passport Serisini Yeniledi

Yeni My Passport serisi 3 TB’a kadar kapasiteye sahip seçeneklerin yanında, yeni yedekleme yazılımlarıyla geliyor.

WD bugün, yeniden tasarlanmış My Passport Ultra sabit sürücülerini ve Mac sürücüler için My Passport’u tanıttı. Güncel yedinci nesil My Passport serisiyle beraber, My Passport Ultra ve Mac’ler için My Passport taşınabilir sabit sürücüleri, 3 TB [1]’a kadar kapasite ve dört şık rengiyle [2] – Klasik Siyah, Parlak Beyaz, Vişne ve Parlament Mavisi – satışa sunuldu. WD, ayrıca yeni opsiyonel aksesuarı olan WD Grip Pack’i de tanıtıyor. WD Grip Pack, değişik renklerde olup, sürücüyü çevreleyen ve kullanıcıların My Passport sürücülerini kolay bir şekilde kişiselleştirmelerini mümkün kılan yumuşak bir banttır.

My Passport Ultra taşınabilir sürücüleri 3 TB, 2 TB, 1 TB ve 500 GB kapasite ve yazma hızına veya işlemci faaliyetine etki etmeden yüksek seviye güvenlik sağlayan, 256-bit AES donanım şifreleme[3] özelliği ile geliyor. My Passport Ultra’nın yanlış ellere geçmesi durumunda 256-bit AES donanım şifreleme, sadece kullanıcılar tarafından bilinen bir şifre ile dosyaları, klasörleri, fotoğrafları, videoları ve müzikleri koruyor. Saniyede 5 gigabit’e kadar USB 3.0 uyumluluğu hızlı veri transfer oranı sağlarken, geriye dönük olarak USB 2.0 ile de uyumludur. Mac için My Passport taşınabilir sürücüleri 3 TB, 2 TB, 1 TB kapasitelerde ve USB 3.0 bağlantılı 256-bit AES donanım şifreleme özelliği ile sunulmuştur.

My Passport Ultra’ya özel, ayrıca satılan WD Grip Pack aksesuarı, beş farklı rengiyle (kül, antrasit, mor, açık mavi ve fuşya) ve My Passport Ultra sürücülerin dört renginden birine sarıldığında kullanıcılara toplamda 20 olası renk kombinasyonu sağlıyor. My Passport Ultra’nın içinde bulunan WD Backup yazılımı, verilerinizi korumak için bir yedekleme planı oluştururken aksaklıkları azaltmaya odaklanan basit kullanımlı bir uygulama.

Fiyat ve Bulunabilirlik

My Passport Ultra ve Mac için My Passport taşınabilir sürücüler Haziran ayı içerisinde çeşitli satış noktalarında yer alacak. My Passport Ultra ve Mac için My Passport’un tavsiye edilen perakende satış fiyat aralığı kapasiteye bağlı olarak 79.99$ ila 229.99$ arasındadır. 3 TB kapasite bir sonraki ay satışa sunulacak.

Hem My Passport Ultra hem de Mac için My Passport 3 yıl sınırlı garanti kapsamındadır. WD’nin sınırlı garanti ile ilgili şart ve koşulları support.wdc.com/warranty sitesinde bulunabilir. WD Grip Pack aksesuarı Haziranda satışta olup tavsiye edilen perakende satış fiyatı 12.99$’dır.