Anasayfa Haber Bülten MSI Computex’te Ağır Silahlarını Sergiliyor

MSI Computex’te Ağır Silahlarını Sergiliyor

MSI, Computex 2015’te yeni masaüstü ve dizüstü ürünlerini sergileyecek. İşte Computex Taipei’deki MSI donanımları ve yenilikleri…

Asya’nın en büyük ICT ticaret fuarı olan COMPUTEX TAIPEI, 2 Haziran Salı günü başlayacak ve 6 Haziran Cumartesi gününe kadar sürecek. COMPUTEX TAIPEI, büyük teknoloji firmaları ile iletişime geçerek en yeni ürün ve teknolojileri hakkında bilgi almak için en doğru yer. Bu yıl 35’si düzenlenecek olan COMPUTEX TAIPEI yine geniş salonlarında yeni teknoloji ve trendlere evsahipliği yapacak ve 5000’in üzerinde standda 1700 üzerinde katılımcı ile en yeni ürünleri, yenilikleri ve cihazları görme imkanı sunacak. Dünyanın önde gelen oyun markası MSI ise COMPUTEX’te ödül sahibi dizüstü, AIO PC, anakart, ekran kartı ve sunucu gibi ürünleri ile boy gösterecek. MSI Global satış ve pazarlama direktörü Eric Kuo, “MSI her zaman yenilikçilik, tasarım ve verimlilik için çalışmıştır. Bu yılki COMPUTEX TAIPEI fuarında en son yeniliklerimizi sunacak ve ziyaretçilerimize bambaşka bir dijital oyun deneyimini tanıtacağız”, dedi.

Öncü ürünler ve en yeni teknolojiler

Oyun donanımlarında dünyaca tanınan MSI, övgüler toplayan GAMING serisi laptop ürünlerinde 5.nesil Intel® Core i7 işlemci, Tobii Göz takip teknolojisi, yeni ExtremeRangeTM Technology destekli Killer Wireless-AC 1535, Nahimic ses teknolojisi, NVIDIA® G-SYNC ve SLI gibi birçok özellik kullanıyor. K5100M/4100M extreme Quadro grafiklere sahip iş istasyonları ve True Color teknolojisine sahip yeni P serisi dizüstüler de görmeye değer ürünler arasında.

Fuarda sergilenecek modeller arasında MSI Nightblade MI GAMING barebone, AG270 3K, Gaming 24GE ve Gaming 24GE 4K GAMING serisi AIO PC’ler de bulunuyor. Ayıca yeni Pro Serisi AIO’lardan Pro 24 2M ve yüksek enerji verimliliği sunan Mini-PC modelleri de görücüye çıkacak. Nightblade MI, ufak tasarımında Intel® Core i7 işlemci ve NVIDIA® GeForce 900 serisi ekran kartı gibi güçlü bir donanımı destekliyor. GAMING serisi AIO PC’lerde ise oyunlarda en iyi deneyim için çeşitli GAMING özellikleri mevcut. Pro 24 2M modelinde, Intel® Core i5 quad-core işlemcinin yanında optik çoklu dokunmatik geniş görüntüleme açısına sahip bir panel var. Cubi ise hem genişleme yetenekleri, hem de Intel® işlemcileri ile ufak ve akıllı bir çözüm.

Anakartlarda ise MSI birçok Intel® X99/Z97 GAMING, Overclocking ve Classic serilerini hem oyuncular, hem de hızaşırtmacılar, hem de profesyoneller için çeşitlendirerek özelleştirilmiş anakart tasarımını yeni bir seviyeye taşıyor. COMPUTEX 2015 Best Choice Golden ödülü sahibi X99A GAMING 9 ACK ve Best Choice ödülü sahibi X99A XPOWER AC, anakart ürün gamının öne çıkan modelleri olarak Best Choice Award pavyonunda (Area I, 1.kat, Nangang Exhibition Hall) etkinlik süresince ziyaret edilebilecek. Aynı derecede etkileyici olan MSI GAMING serisi ekran kartları da güçlü oyun özellikleri ile yüksek sistem gücü gerektiren oyunlarda kullanıcıların ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor.

Responsive Web tasarımı ile Online şovlar da inanılmaz

Fuardaki standın ihtişamı bir yana, MSI aynı zamanda COMPUTEX TAIPEI 2015’te öne çıkan ürünlerinin yer aldığı, her zaman ve her yerde izlenebileceği bir Online şov da tanıtıyor. Yepyeni Responsive Web tasarımı, tüm cihazlarda doğru görüntülenebilen web siteleri yaratma imkanı sağlıyor. Ziyaretçiler birçok cihazda optimal izleme deneyimi ile gösteriyi aynı heyecanla izleyebilecek. MSI COMPUTEX TAIPEI 2015 Online Exhibition sizi de bekliyor. Yepyeni ürünler yalnızca birkaç tık uzağınızda!

COMPUTEX 2015’te öne çıkan bazı MSI ürünleri

GT72: Dünyada göz takip teknolojisine ve NVIDIA G-SYNC özelliğine sahip ilk laptop

msi-gt72-2qe-gaming-laptop

MSI, göz takip sistemlerinde lider Tobii Tech ile birlikte çalışarak GT72 Gaming laptop modeline göz takip özelliği ekledi. Bu teknoloji sayesinde GT72 kullanıcıyı oyuna daha yoğun biçimde dahil edebilecek ve daha gerçekçi bir deneyim sunacak. MSI, ziyaretçilerin göz takip sistemini daha iyi deneyimlemesi için COMPUTEX TAIPEI’de GT72 oyun laptopunun prototiplerini de sergileyecek. MSI GT72 üzerindeki GTX 980M 8GB GDDR5 ekran kartı ve laptop ekranı, NVIDIA G-SYNC özelliğini destekliyor. G-SYNC ile gelen devrim niteliğindeki performans ile, ekran tazeleme oranının GeForce GTX sistemlerde GPU ile eşitlenebilmesi ve böylece görüntüde yırtılma, gecikme ve takılma gibi sorunların yok edilmesi mümkün oluyor. Bunun sonucunda çok daha keskin görüntüler ve son derece akıcı bir oyun deneyimi elde ediliyor. GT72 ile gelen güçlü NVIDIA® G-SYNC teknolojisi, oyun tutkunlarına vazgeçemeyecekleri bir sanal deneyim kazandıracak.

GT80: SLI grafikler ve dünyanın ilk Killer Wireless-AC 1535 yongasına sahip oyun canavarı

msi-gt80-titan-sli-new

MSI GT80 Titan üzerinde en yeni Intel® Core i7 işlemci ve NVIDIA® GeForce GTX 980M ekran kartının yanında dünyanın ilk mekanik klavyesi bulunuyor. MSI ve SteelSeries’in mühendislik ve yazılımda ortak çalışması ile geliştirilen bu sistem, mekanik klavye anahtarlarında dünya lideri Cherry garantısi ile olabilecek en yüksek konforla uzun oyun seansları ve güvenilir bir klavye deneyimi vaadediyor. KillerTM Wireless-AC 1535 ile gelen yeni ExtremeRange teknolojisi sayesinde GT80 kullanıcıları şimdi kararlı bir kablosuz internet bağiantısını çok daha yüksek hızlarda ve erişim noktasına daha uzak mesafelerden deneyimleyebilecekler. GT80 aynı zamanda 5760×1080 çözünürlükte son derece akıcı bir surround görüntüleme deneyimi de sunuyor.

“FINAL FANTASY TYPE-0” oyunu dünyada ilk kez GS60 Red Edition ile lanse ediliyor.

Tanınmış Japon oyun firması Square Enix, MSI’ın işbirliği ile yeni FINAL FANTASY TYPE-0 oyununu MSI’ın COMPUTEX standında lanse edilecek. Bu oyun MSI GS60 Red Edition ve GS70 Silver sürümü üzerinde tanıtılacak. Her iki model de özel renk tasarımı ve hafif yapıları ile inanılmaz bir oyun gücü sergileyecek.

msi-red-edition
FINAL FANTASY TYPE-0, unutulmaz karakterleri ve prodüksiyon kalitesinin yanı sıra yüksek kaliteli grafikleri ve hikaye anlatımı ile FINAL FANTASY adını sonuna kadar hakediyor. Ülkeleri komşu imparatorluğun zalim saldırılarına maruz kalmış bir grup askeri okul öğrencisi olan Class Zero, heyecan dolu yeni muharebe sisteminin yardımı ile güçlü saldırı ve büyü yeteneklerini sergiliyor ve savaşın ardındaki sırları aydınlatmak için imparatorlukla amansız bir mücadeleye giriyor.

Sınırların ötesini duyun:

GE72 ile Üst seviye Nahimic ses teknolojisi

MSI, yeni GS60/70 and GE62/72 notebook modellerinde Nahimic ses teknolojisini kullanıyor. Güçlü ses geliştirme teknolojisi Nahimic, belirgin ve berrak bir ses kalitesinin önemli olduğu askeri ve havacılık sektörlerinde yıllardır tanınıyor. Nahimic ses teknolojisine sahip MSI laptop modelleri, geliştirilmiş ses kalitesi ve gerçekliği ile inanılmaz bir sanal ses deneyimi sunuyor. COMPUTEX, Nahimic ses kalitesi ve SteelSeries oyun kulaklıkları ile yapılan tanıtıma da sahne olacak.

En yeni P serisi, Gerçek Renk Teknolojsi ile elit bir tasarım anlayışının ürünü

msi-prestige-gaming-laptop

Özel bir moda anlayışı ve son derece hassas ölçümlerle donatılan yeni MSI Prestige serisi, ipeksi gümüş metalik dış yüzeyi ve beyaz arka aydınlatması ile aynı anda hem sade, hem de sofistike bir görünüme sahip.
En yeni 4. nesil Intel quad core işlemci ve NVIDIA GeForce GTX 950M/960M GPU ile donatılmış Prestige laptoplar, MSI True Color teknolojisi sayesinde gerçeğine sadık ve sRGB renk gamına %100’e yakın kesinlikte renk kalitesi sunuyor. MSI True Color teknolojisi, MSI notebooklarda kullanılan her görüntü panelinin en ince renk ayarlarına sahip olmasını garantiliyor. Matrix Display ve Nahimic ile donatılan MSI Prestige notebooklar hem iş, hem de eğlence için en iyi seçim.

14nm 5.nesil Intel® Core i7 Quad Core mobil işlemcilerle muhteşem performans

MSI, tüm GAMING serisi notebook ürünlerinin en yeni 5. nesil Intel® Core i7 işlemcilerle donatıldığını duyurdu. Bu işlemcilerin sonuncusu olan Core i7 5700HQ, öncekilere göre %7-10 performans artışı gösteriyor. 14nm üretim mimarisi, 5.nesil Core i7 5700HQ işlemcinin aynı zamanda daha ufak boyutlara ve daha yüksek güç verimliliğine olmasını sağlıyor.

Killer Wireless-AC 1535: ExtremeRange teknolojisine sahip ilk ağ bağdaştırıcısı

Killer Wireless-AC 1535 üzerindeki yeni ExtremeRange teknolojisi sayesinde oyun tutkunları ve performans arayanlar artık daha yüksek hızlarda ve daha uzun mesafelerden kablosuz bağlantı olanaklarına kavuşuyorlar. MSI GT72 ve GT80 notebooklarda en kaliteli performans ve mümkün olabilecek en iyi ağ çözümleri yer alıyor. Killer™ Wireless-AC 1535, üst sınıf kapsam genişletme teknolojilerinin yanında, önemli veri paketlerine öncelik tanıyan akıllı yönlendirme çözümü sayesinde bu sistemler için en iyi seçim.

Yeni GAMING Serisi AIO PC’ler, Sınıfında en iyi Ses çözümleri ve Heyecan verici grafikler

MSI, üst seviye performanslı bir masaüstü bilgisayarın tüm özelliklerini bir araya getirerek dünyanın ilk oyun All-in-One PC’sini yarattı. MSI’ın yeni Gaming All-in-One PC’leri en son Intel® Core i7 ve i5 işlemcilerin yanı sıra NVIDIA® GeForce GTX 960M ve GTX 970M ekran kartları ile geliyor. MSI ayrıca yeni AG270 3K ve Gaming 24GE modellerine Nahimic ses geliştirme teknolojisini dahil ederek oyunda yalnızca sanal ses kalitesi, frekans düzleyici ve bass kalitesi değil, aynı zamanda oyun kulaklıklarında gürültü azaltan ve konuşma seviyesini düzenleyen özellikler de sunuyor.

GTX 960M GPU ve geniş görüntüleme açısına sahip Gaming 24GE, çarpıcı bir oyun deneyimine sahip. 4K panelli (3840x2160p) Gaming 24GE ayrıca 4K video düzenleme ve kodlama için de eksiksiz bir PC çözümü. AG270 2QC 3K modeli ise 27” paneli ve 2560×1440 (3K) çözünürlüğü ile geleneksel TN panellerden çok daha yüksek bir görüntüleme açısı sunuyor. Bu geniş görüntüleme açısına sahip panel görüntü netliğinde yepyeni bir adım. Full HD LCD ekranlara göre görüntüler daha keskin ve canlı. AG270, Intel® Core™ i7 CPU, GTX 970M ekran kartı ve Yamaha tarafından geliştirilmiş hoparlörlerle geliyor.

Nightblade MI, ufak tasarımda güçlü performans

msi-nightblade

MSI’ın yeni oyun masaüstüleri, tüm oyuncuların ihtiyacı olan benzersiz güç, soğutma ve verimlilik araçları ile donatıldı. Nightblade serisi ise zafer için gereken herşeye sahip. MSI Nightblade MI, ufak boyutlarının altında en yeni Intel® Core i7 işlemci ve NVIDIA® GeForce GTX 900 serisi ekran kartı ile geliyor. Verimli soğutma çözümüne ek olarak Nahimic ses teknolojisi ile Nightblade MI en zorlu ve yeni oyunları bile yüksek detaylarda oynamaya hazır.

Pro 24 2M: Hem iş, hem ev kullanımı için ideal

MSI All-in-One PC Pro serisi, profesyoneller ve ticari işletmeler için geliştirildi. MSI Pro 24 2M modeli Intel® Core i5 quad-core işlemci ve optik çoklu dokunmmatik geniş paneli ile her açıdan en iyi görüntüyü sunuyor. Ayrıca web kamerası kapağı sayesinde gizliliğinizi koruyor ve bellek yükseltme tarasımı sayesinde kolay genişleme imkanı sunuyor. Pro 24 2M aynı zamanda yüksek enerji tasarrufuna sahip ve geniş montaj seçenekleri mevcut. Bu özellikleri ile hem işyerleri, hem de kişisel kullanım için ideal.

Cubi: Ufak ve akıllı bilgisayar

msi-cubi-pc

Rekabetçi bir performans ve ufak bir tasarım sahipi MSI Cubi, en yeni mini-desktop ürünlerinden biri. Evinizde HTPC, ofisinizde ise tüm multimedya özelliklerini kullanabileceğiniz bir PC olarak kullanabilirsiniz.

MSI GAMING Ekran kartları: Daha soğuk, daha sessiz, daha iyi

MSI, elit GAMING ekran kartları serisinde 23’üncü 2015 Tayvan Mükemmellik ödülü sahibi GTX 980 GAMING 4G modelini sunuyor. GTX 980 GAMING 4G, tanınmış Twin Frozr V soğutucu ve ekran kartlarında yeni bir özellik sayesinde MSI Gaming App üzerinden kontrol edilebilen LED aydınlatmalı MSI GAMING ejderhası da bulunuyor. MSI Gaming App, 5 benzersiz animasyon efekti ve göz yorgunluğunu en aza indiren Scenamax teknolojisine sahip. Eşsiz performansı ve etkileyici özellikleri ile yeni MSI GAMING serisi ekran kartları, en üst seviye GAMING deneyimini yeniden şekillendiriyor.

Armor 2X Serisi: Yepyeni bir tasarım ve sağlam bir performans

En iyi bileşenlerle ve geliştirilmiş soğutma özellikleri ile donatılmış bir ekran kartı arayanlar için gerçek çözüm Armor 2X serisi ekran kartları. Bu seri, güvenilir bir performans için Military Class 4 bileşenlerle donatıldı. Geliştirilmiş soğutma özellikleri için ise Armor 2X termal tasarımı yepteni siyah&beyaz görünümü ile her sisteme stil katıyor.

X99A GAMING 9 ACK: Yüksek performanslı oyun için üretildi

Sıradışı yetenekleri ve öne çıkan tasarımı ile tanınan MSI X99A GAMING 9 ACK anakart, Oyun ve Eğlence kategorisinde en iyi seçim olduğunu ispatlayarak Best Choice Golden ödülüne layık görüldü. En iyi tümleşik ses çözümü olan Audio Boost 2, LAN & WI-FI üzerinden Killer networking, Turbo M.2 32 Gb/s, USB 3.1 ve SATA Express’in yanında en iyi oyun deneyimi için gereken tüm özellikler mevcut.

Hızaşırtma şampiyonu X99A XPOWER AC

COMPUTEX 2015 Best Choice ödülü sahibi olan X99A XPOWER AC, hem üst seviye kullanıcılar, hem de uç noktada hızaşırtmacılar için en iyi seçenek. Intel® Core i7 işlemci, Turbo M.2 32 Gb/s, USB 3.1, SATA Express desteği, Military Class 4 bileşenler, geliştirilmiş termal tasarım ve birçok hızaşırtma özelliklerine sahip.

Windows 10 WHQL destekli ilk Anakart markası

MSI, resmi Microsoft Windows 10 WHQL onayına sahip ilk anakart markası oldu. Z97A GAMING 6 anakart, diğer MSI modelleriyle birlikte Microsoft Windows 10 resmi sertifikasının sahibi. Artık MSI donanımınızın en yeni Microsoft Windows sürümüne uyumluluğu konusunda endişe etmeden yükseltme yapabileceksiniz.

Z97A SLI Krait Edition ve Z97A PC Mate anakartlarla USB 3.1 ailesi genişliyor.

Z97A SLI Krait Edition ve Z97A PC Mate anakartlarla USB3.1 ailesi genişliyor. Çarpıcı siyah-beyaz tasarımı ile Z97A SLI Krait Edition ve Z97A PC Mate anakartların çıkışı ile MSI’ın USB3.1 anakart serisine iki yeni model daha ekleniyor.

PANOCAM, Geliştirilmiş 360° görüş açısına sahip IP Kamera

PANOCAM, gelişmiş 360° görüntüleme açısı ve 1600×1600 çözünürlüğe sahip bir IP kamera. Yerel ve zaman duraklatmalı kayıt işlevleri, kolay Data Over Voice ses eşleştirmesi gibi özelliklerin yanında Android ve iOS desteği sunan PANOCAM, nerede olursanız olun, size sınırsız bir görüntü ve iç huzuru veriyor.

PANOCAM Pro: Geliştirilmiş 360° Görüntüleme açısına ve Gece Görüşüne Sahip IP Kamera

PANOCAM Pro, PANOCAM modelinin daha da geliştirilmiş bir versiyonu. Gece görüş yeteneği ile gelen PANOCAM Pro, kamera çevresinde bulunan 6 adet kızılötesi LED sayesinde geceleri de güvenliğinizi sağlıyor.

CUBECAM: Gece görüşlü küp şeklinde IP Kamera

CUBECAM, 120° görüntüleme açısına ve 1280×720 çözünürlüğe sahip bir IP kamera. Gece görüşü, yerel ve zaman duraklatmalı kayıt özelliklerinin yanı sıra hava şartlarına da dayanıklı. ABS plastik yapısı sayesinde 5 farklı renkte geliyor.

Sunucular

MSI, sunucu, güvenlik ve depolama ürünlerinde geniş bir yelpazeye sahip. “IoT için SoT gerekir” sloganı ile müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına cevap veren MSI, giriş seviyesi Greenlow ve üst seviye Grantley platformlarında sunucu depolama çözümlerine sahip. Braswell ve Broadwell’den Haswell’e kadar tüm güvenlik ürünlerini de sunan MSI, en yeni teknolojileri ve tam çözümleri ile eksiksiz tedarikçiniz olmaya hazır.

MSI COMPUTEX TAIPEI 2015 Online Exhibition

COMPUTEX
Tarih: 2-6 Haziran 2015
Yer: Taipei World Trade Center Nangang Exhibition Hall 4. Kat
Stand: L0617