Anasayfa Haber Galaxy Note 5, Eylül’de Piyasaya Sürülecek

Galaxy Note 5, Eylül’de Piyasaya Sürülecek

Bir Samsung yetkilisi, Samsung Pay tanıtımı sırasında Galaxy Note 5’in çıkış tarihini ağzından kaçırdı.

Samsung’un dev ekranlı akıllı telefon ailesi Galaxy Note’un en yeni üyesinin çıkış tarihi yarı resmi bir şekilde ortaya çıktı. Söylentilere göre Samsung, yeni Galaxy Note modelini yaz aylarında piyasaya sürmeyi planlıyordu. Ancak Samsung yetkilisi Rhee In Jong, Galaxy Note 5’in erken piyasaya sürüleceği dedikodularını kesin bir şekilde yalanladı ve cihazın Eylül ayı içerisinde piyasaya sürüleceğini ağzından kaçırdı.

Bu resmi sızıntı, Rhee In Jong Samsung Pay hakkında bilgi verirken gerçekleşti. Geçtiğimiz Çarşamba yatırımcılarla bir araya gelen Rhee In Jong, Samsung Pay’in gecikeceğini duyurdu. Samsung Pay’in yeni çıkış tarihinin Eylül ayı olduğunu belirten Jong, Samsung Pay’in yeni Galaxy Note 5 ile beraber piyasaya sürüleceğini belirtti.

Samsung’un geleneksel olarak Galaxy Note sürümlerini tanıttığı IFA etkinliğinin 2015 ayağı 4 Eylül’de gerçekleşecek. Etkinlik tarihine ve Jong’un sözlerine bakacak olursan yeni Galaxy Note 5’in 4 Eylül’de resmi bir şekilde tanıtılması oldukça yüksek bir ihtimal.

Güncelleme: