Anasayfa Haber Microsoft Surface Hub Pek Ucuz Olmayacak

Microsoft Surface Hub Pek Ucuz Olmayacak

Microsoft’un yıllardır üzerinde çalıştığı Surface Hub cihazları bu Eylül ayında satışa çıkacak, ancak öncelikle kurumsal müşteriyi hedefleyecek.

Microsoft uzun zamandır üzerinde çalıştığı Surface Hub cihazlarını bu Eylül ayında iki farklı model olarak piyasaya sürecek. 84 inçlik modelde 4K ekran kullanılmış, daha ucuz olan 55 inçlik modelde ise 1080p çözünürlük kullanılıyor.

Gerçekte duvara asılan dev ekranlı bir tablet bilgisayar olan Surface Hub, gerek teknik donanımı, gerekse de fiyatıyla kurumsal müşteriyi hedefliyor. Surface Hub, 100 noktadan dokunmayı destekleyen ekran, basınç duyarlı elektronik kalem, geniş yerel ağ bağlantı seçenekleri, tüm toplantı salonunu görebilen akıllı video kameraları gibi özelliklerle toplantı salonlarının göbeğindeki akıllı tahtalardan daha fazlasını yapmayı hedefliyor.

Tabii cihazların fiyatları da buna göre belirlenmiş. 84 inçlik modelin Amerika satış fiyatı 20,000 dolar, 55 inçlik modelin fiyatı ise 7,000 dolar olacak. Windows 10 işletim sistemiyle gelecek olan cihazlar, ilk başta 24 farklı ülkede ve özel satış noktaları üzerinden satılacak.