Anasayfa Haber ViewSonic Yakında Yeni FreeSync Monitörler Çıkaracak

ViewSonic Yakında Yeni FreeSync Monitörler Çıkaracak

Bu yıl bitmeden yeni oyuncu monitörleri çıkarmaya hazırlanan ViewSonic, AMD’nin FreeSync görüntü düzeltme teknolojisine destek verecek.

ViewSonic firmasının bu sonbahar sezonunda yeni bir seri monitörü piyasaya tanıtması bekleniyor. 24 ve 27 inçlik iki yeni monitör çıkaracağı bildirilen ViewSonic, her iki modelde de AMD tarafından geliştirilen FreeSync teknolojisine yer verecek. FreeSync teknolojisi destekleyen monitörler AMD ekran kartlarıyla birlikte kullanıldığında, grafik yırtılma ve bozulma gibi görüntü sorunlarını ortadan kaldırıyorlar.

ViewSonic tarafından çıkarılacağı bildirilen iki monitörden 27 inç olanı profesyonel oyuncuları memnun edecek özelliklere sahip görünüyor. 144 HZ / 1 ms ekran yenileme hızına sahip olan bu yeni monitörde, DisplayPort, USB, HDMI, MHL bağlantı noktalarının yanı sıra, entegre bir hoparlör sistemi de bulunacak.

Viewsonic-Yeni-2

24 inçlik model ise genel mültimedya ve eğlence kullanımına yönelik tasarlanıyor. ViewSonic bu modelde de FreeSync teknolojisini destekleyecek. 2 ms gecikmeye sahip olan bu monitörde HDMI, MHL portlarının yanı sıra yine entegre hoparlör sistemi bulunacak. Bu modelin genel tasarım ve özelliklerinin 27 inçlik modele göre daha sade olacağı bildiriliyor. Bu sadelik şüphesiz fiyat etiketine de yansıyacaktır.

ViewSonic bu ürünlerle AMD’nin FreeSync teknolojisini destekleyen firmalar arasına katılmış olacak. Şirketin 2016 yılı için ise 34/35 inçlik kavisli ekrana sahip profesyonel oyuncu monitörleri geliştirmekte olduğu haber veriliyor. Ancak henüz bunların teknik detayları hakkında pek fazla bilgi verilmiyor.