Anasayfa Haber Pro Evolution Soccer 2016 Resmen Duyuruldu

Pro Evolution Soccer 2016 Resmen Duyuruldu

Popüler futbol oyunu serisinin yeni sürümü resmi olarak duyuruldu ve ilk videosu yayınlandı.

Konami Digital, ülkemizde de oldukça popüler olan Pro Evolution Soccer serisinin yeni oyununu duyurdu. Şu anda geliştirme aşamasında olan oyun için bir de kısa video yayınlandı. Videoda popüler futbolcu Neymar Jr.’un PEs 2016’nın kapak yıldızı olduğunu görüyoruz.

Neymar Jr. sadece PEs 2016’nın kapak yıldızı değil, aynı zamanda oyunu ön sipariş verenler için özel bir hediye. PES 2016’yı ön sipariş veren oyunculara, oyunun myClub modunda kullanılmak üzere Neymar Jr. ön sipariş hediyesi olarak verilecek.

Oyunun resmi duyurusunun hemen ardından Neymar Jr. böylesine bir projede yer aldığı için oldukça heyecanlı olduğunu ve kendini oyunun içinde görmek için sabırsızlandığını belirtti. Konami’den Erik Bladinieres ise Neymar Jr.’ın PES 2016’ya muhteşem bir şekilde uyduğunu dile getirdi.

Konami, PES 2016’ya dair detaylı bilgileri önümüzdeki saatlerde açıklayacak. Henüz belli olmayan oyun platformları ve çıkış tarihi gibi bilgilerin yanı sıra, oyun içi videoların da bir sonraki Konami duyurusu ile birlikte yayınlanması bekleniyor.