Anasayfa Haber No Man’s Sky Aynı Zamanda PC İçin De Çıkarılacak!

No Man’s Sky Aynı Zamanda PC İçin De Çıkarılacak!

E3 fuarında açıklanan ilginç gelişmelerden biri de, No Man’s Sky adlı oyunun PC sürümünün de yapılmakta olduğu idi.

Hello Games tarafından geliştirilmekte olan No Man’s Sky, uzun zamandır açıklanmış en ilginç oyunlardan biri. Koca bir galaksiyi, içindeki gezegenler ve yaşam formlarına dek anında oluşturmayı hedefleyen bu uzay simülasyonu, ilk açıklandığında sırf Sony’nin yeni nesil PS 4 oyun konsolu için çıkarılacağı bildirilmişti.

Ancak E3 fuarında gelen bir açıklama, yapımcıların fikir değiştirdiğini ortaya koydu. No Man’s Sky sadece PS 4 için değil, aynı zamanda Windows PC için de hazırlanıyor. Üstelik çıkış tarihi de PS 4 sürümüyle aynı gün olacak, yani PC oyuncuları beklemek zorunda kalmayacak.

Tabii yapımcıların oyunu vaat ettikleri gibi yapıp yapamayacaklarını ancak zaman gösterecek. Bu arada oyunun test sunucusu kurulmuş ve ilk testlere başlanmış bulunuyor. Ancak ilginç bir şekilde bu testleri insanlar gerçekleştirmiyor. Yapımcılar tarafından oyuna katılan yapay zeka robotlar, oyun içinde galaksinin dört bir yanını dolaşıyor ve gördükleri hataları rapor ediyorlar. Biraz farklı, ama çok daha hızlı yürüyen bir test yürütülüyor.