Anasayfa Haber Samsung, Galaxy S7 Modelini Öne Çekiyor!

Samsung, Galaxy S7 Modelini Öne Çekiyor!

Apple ve Samsung arasında ki rekabet enteresan rakamları da ortaya çıkarıyor.

Samsung’un Apple ile olan rekabetinde geri kalmamak için Galaxy S7 modelinin çıkış tarihini öne çekeceği söyleniyor.

Samsung’un Galaxy S6 modelini çıkarmasının ardından, S6 Edge ve S6 Active modelleriyle piyasadaki çeşidini artırması zaten beklenen bir adımdı. Şirketin bu sonbaharda hep yaptığı gibi yeni Galaxy Note modelini piyasaya sürmesi bekleniyordu. Ardından da 2016’nın ilk çeyreğinde yeni Galaxy S7 modelini duyuracağı biliniyordu.

Ancak Apple ile Samsung arasındaki rekabet, Samsung’u planlarını değiştirmek zorunda bırakabilir. Güney Kore basınında çıkan haberlere göre, Samsung önümüzdeki sene çıkarmayı planladığı Galaxy S7 akıllı telefonun çıkış tarihini 2015 sonbaharına çekebilirmiş.

Apple’ın yeni iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerini bu sonbaharda birlikte piyasaya sürecek olmasının bunda büyük rol oynadığı iddia ediliyor. Samsung kendi anavatanında bile Apple’a ciddi pazar payı kaptırmış durumda, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri Güney Kore pazarında daha önce hiç olmadığı kadar çok sattı.

Bu sonbaharda Apple yeni telefonlarını çıkardığında, Samsung’un bunları sadece Galaxy Note 5 modeliyle karşılamak istemediği söyleniyor. Bu yüzden de Galaxy S7 modelinin çıkış tarihini öne çekerek Apple ile aynı zamana denk getirmeyi hedefledikleri tahmin ediliyor.