Anasayfa Haber Android Telefonlar İçin Microsoft Office Resmen Yayınlandı

Android Telefonlar İçin Microsoft Office Resmen Yayınlandı

Yaklaşık bir aylık önizleme döneminden sonra, Microsoft Office uygulamaları betadan çıkarak Android platformuna iniş yaptı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında önizleme sürümleri yayınlanan Word, Excel ve PowerPoint uygulamaları, yaklaşık bir aylık süreçten sonra tam sürüm olarak Android için yayınlandı. Bu üç Microsoft Office uygulamasını an itibariyle ücretsiz olarak Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

Yayınlanan Office uygulamaları, yeni belge oluşturma ve var olan belgeleri belirli bir oranda düzenlemeye olanak sağlıyor. Ancak Microsoft Office’in tüm nimetlerinden faydalanmak için ücretli Office 365 üyeliği şart.

Microsoft Office, yaklaşık iki yıl önce Office Mobile adıyla Android platformuna uğramıştı. Geçtiğimiz Ocak ayında tabletlere özel olarak yayınlanan yeni Office, 5 aylık aradan sonra akıllı telefonlar için de yayınlandı. Microsoft’un yaptığı açıklamaya göre akıllı telefonlardaki Office uygulamaları, aynen tabletlerde olduğu gibi çalışıyor.

Microsoft ayrıca 83 ülkede 1900 telefon modelinde gerçekleştirilen beta sürecinde gelen geri dönüşler doğrultusunda, Google Drive ve Dropbox bağlantı seçeneklerini de uygulamalara eklediklerini belirtti. Microsoft’un Dropbox ile süregelen ortaklığı sonucu Dropbox entegrasyonu da yeni Office ile gelen özelliklerden biri.

Microsoft Office Mobile Android Uygulamasını buradan indirebilirsiniz…