Anasayfa Haber LG G Pro 3’ün Teknik Özellikleri Sızdı!

LG G Pro 3’ün Teknik Özellikleri Sızdı!

Bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürülmesi beklenen LG G Pro 3’ün teknik özellikleri ortaya çıktı.

LG’nin 2015’in son çeyreğinde piyasaya sürüleceği iddia edilen G Pro 3 modeline dair söylentiler bir süredir ortalıkta dolanıyordu. Bugün @Leaksfly tarafından sızdırılan bir görsel, şimdiye kadar ortaya atılan çoğu iddiayı doğruladı.

G Pro 3’e dair en popüler söylentiler, cihazın Snapdragon 820 işlemciye ve 4 GB RAM’e sahip olacağı yönündeydi. Görünüşe göre bu iddialar gerçeğe dönüştü. Leaksfly’ın Weibo hesabında paylaştığı görsele göre G Pro 3, iddia edildiği gibi Snapdragon 820 işlemciye ve 4 GB RAM’e sahip olacak. Tabii cihazın ilgi çeken özellikleri bunlarla sınırlı değil.

lg g pro 3 sızıntı

Sızdırılan görselde G Pro 3, 6 inçlik 2K ekranıyla dikkat çekiyor. 20.7 MP’lik arka kamerasıyla 4K video çekim yapabilen G Pro 3’ün ön kamerası da 8 MP kalitesinde. 32 GB’lık dahili hafızaya sahip olan G Pro 3, microSD kart ile 128 GB’a kadar depolama olanağı sunuyor.

G Pro 3 güvenlik konusunda da elinden geleni ardına koymamış. Sızdırılan bilgilere göre cihazda hem parmak izi tarayıcı, hem de retina tarayıcı bulunacak. G Pro 3 için tahmin edilen satış fiyatı ise $790.

LG cephesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi ve LG tarafından onaylanmadığı sürece bu bilgiler resmiyete kavuşmayacak. Ancak kağıt üzerindeki bu özellikleri ile LG G Pro 3, daha şimdiden oldukça güçlü bir akıllı telefon olacağa benziyor.