Anasayfa Haber NVIDIA HairWorks İçin Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı

NVIDIA HairWorks İçin Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı

NVIDIA’nın yeni HairWorks sürümü, hayli etkileyici bir gerçek zamanlı video ile tanıtıldı.

NVIDIA, oyun teknolojileri konusunda sınırları zorlamaya, yeni HairWorks sürümü ile devam ediyor. Resmi NVIDIA kanalına yüklenen yeni HairWorks tanıtım videosu, sadece bir adet GTX 980 kullanılarak gerçek zamanlı olarak kaydedildi ve sonuç gerçekten muazzam görünüyor.

Yeni HairWorks sürümü 1.1’i tanıtmak için Tarkan Sarim tarafından hazırlanan videoda, GTX 980’in gerçek zamanlı olarak 500,000 adet saç telini işlemesini görüyoruz. ShadowPlay ile kaydedilen görüntü, gerçeğe oldukça yakın bir saç görselliği sunuyor.

Yayınlanan video, NVIDIA’nın ilk HairWorks projesi sayılmaz. Teknoloji devi daha önce HairWorks 1.0 teknolojisi ile gerçek zamanlı olarak 22,000 saç telini işlemişti. Görünüşe göre NVIDIA mühendisleri HairWorks konusunda sıkı bir şekilde çalışıyor.

NVIDIA HairWorks teknolojisi, kendine zaman zaman oyunlarda da yer buluyor. Far Cry 4 ve The Witcher 3 Wild Hunt, HairWorks teknolojisini kullanan büyük çaplı oyunlardan bazıları. Aktif edildiği takdirde HairWorks, bu iki oyunda oldukça başarılı bir saç görselliği sunuyor. Tabii eğer bu yükü kaldırabilecek bir NVIDIA ekran kartınız varsa.