Anasayfa Haber Yeni Windows 10 Önizleme Sürümü Bu Hafta Yayınlanacak

Yeni Windows 10 Önizleme Sürümü Bu Hafta Yayınlanacak

Windows 10’un RTM sürümünün imzalanmasına sayılı günler kala Microsoft, en az bir önizleme sürümü daha yayınlayacağını duyurdu.

Dün yaptığımız haberde Windows 10’un nihai RTM sürümünün bu Perşembe imzalanabileceğini yazmıştık. Görünüşe göre RTM sürümü imzalandıktan sonra Microsoft, önizleme sürümlerinin musluğunu kapatmayacak. Microsoft’un Windows 10’un çıkış tarihine kadar en az bir tane daha önizleme sürümü yayınlaması bekleniyor.

İddialara göre Microsoft, yeni önizleme sürümünü bu hafta bitmeden Insider üyelerine sunacak. An itibariyle en güncel sürüm olan 10162’nin ardından çıkacak olan bu sürüm, işletim sisteminin çıkışı öncesi yayınlanan son önizleme sürümü olabilir.

Microsoft, bugün yayınladığı bir blog gönderisinde Groove olarak yeniden adlandırılan Xbox Music ve Movies & TV olarak yeniden adlandırılan Xbox Video uygulamalarının, bu hafta çıkacak olan önizleme sürümünde yer alacağını duyurdu.

Bu hafta yayınlanacak olan sürümün RTM sürümü olup olmadığı henüz bilinmiyor. Microsoft’un aynı blog girdisinde belirttiği üzere güncellemeleri hızlı almayı seçen kullanıcılar Groove ve Movies & TV uygulamalarına erişim sağlarken, diğer kullanıcılar 29 Temmuz’daki final sürümünde bu uygulamalara erişebilecek.