Anasayfa Haber Yeni Hitman Bölümler Halinde Yayınlanacak

Yeni Hitman Bölümler Halinde Yayınlanacak

IO Interactive tarafından geliştirilen yeni Hitman oyununun tamamlanması 2016 yılının sonlarını bulabilir.

E3 fuarında gösterildiğinden beri bu yılın en çok beklenen oyunları arasına giren Hitman, verilen resmi çıkış tarihi olan 8 Aralık 2015 günü piyasada olacak. PS 4, Xbox One ve Windows PC için çıkarılacak olan oyun, 2016 yılı boyunca çıkmaya da devam edecek!

İlk bakışta oyunun ek görev paketlerinden bahsettiğimizi sanabilirsiniz, ancak işin doğrusu IO Interactive tarafından DLC’ler hakkında henüz hiçbir bilgi verilmiş değil. Hitman bazı başka oyunlar gibi bölümler halinde yayınlanacak. İnternet üzerinden parçalar halinde indirilecek olan oyunun yeni bölümlerinin 2016 boyunca yayınlanması planlanıyor.

2016 sonuna doğru ise tamamı yayınlanmış olan oyunun disk versiyonları piyasaya sürülecek. Yapımcı firma IO, bunun kesinlikle Early Access oyun modeliyle karıştırılmaması gerektiğini, oyunun bitmiş ve cilalanmış olarak tüketiciye sunulacağını söylüyor. Tabii bunun ne kadar geçerli olacağını zaman içinde göreceğiz. Daha önce izlemediyseniz, Hitman için E3 fuarında yayınlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.