Anasayfa Haber Galaxy A8, Yapılmış En İnce Samsung Olacak

Galaxy A8, Yapılmış En İnce Samsung Olacak

Samsung’un uzun süredir hakkında konuşulan telefonu A8, en sonunda resmen duyuruldu.

Samsung’un telefon tasarımına bakışındaki değişimin meyvesi olan yeni Galaxy A serileri, metal alaşım çerçeveli gövde tasarımlarıyla hayli ilgi çekiyorlar. Galaxy S ve Galaxy Note serileri daha üst sınıf modelleri temsil ederken, Galaxy A serileri daha hesaplı giriş ve orta seviye telefonlardan oluşuyor.

Galaxy A serisinin en yeni üyesi olan A8, hakkında uzun süredir konuşulan bir model ve en sonundan Samsung tarafından resmen duyuruldu. Galaxy A8 hakkındaki bilgileri Çin sitesinde yayınlayan Samsung, henüz çıkış tarihi, fiyat ya da ülke bazında bilgi vermedi.

Galaxy-A8

Ancak teknik özelliklere bakılırsa, 5.9 milimetre gövde kalınlığına sahip olan A8, bugüne dek yapılmış en ince Samsung telefon olmaya aday görünüyor. 5.7 inçlik Full HD Super AMOLED ekran kullanılan modelin ağırlığı da 151 gram olacak. Samsung metal şasili bu gövdenin içine 3050 mAh batarya ve bir de parmak izi okuyucu sığdırmayı da başarmış.

Galaxy A8’in diğer donanım özellikleri çok iddialı değil, ancak orta sınıf bir telefon için hayli iyi sayılırlar. Qualcomm Snapdragon 615 işlemci ve 2 GB RAM ile gelecek olan telefonda, 16 ve 32 GB depolama seçeneklerine ek olarak microSD kart yuvası da bulunuyor. İki sim kart yuvası bulunan telefon, 4G LTE, çift bant WiFi, Bluetooth 4.1 ve NFC desteği de sunuyor.