Anasayfa Haber NVIDIA Kartlarla Hangi Oyun Bundle Edilecek?

NVIDIA Kartlarla Hangi Oyun Bundle Edilecek?

NVIDIA’nın ekran kartlarıyla bundle ederek kullanıcılara sunacağı yeni oyunun adını Newegg yanlışlıkla internete sızdırdı.

Nvidia’nın ekran kartlarıyla birlikte verilen ücretsiz oyunların başında gelen Batman: Arkham Knight, bir süre daha piyasada olmayacak. Oyunun PC versiyonunun bir kaç yamayla düzelemeyecek kadar kötü olması, neredeyse yeniden yapılmasına sebep oldu. Üstelik yeni sürümün ne zaman piyasaya çıkacağı da belli değil, gelen haberlere göre 2015 sonunu bulabilir.

Tabii bu durum Nvidia’nın başka bir oyun aramasına sebep oldu. Bu yeni oyunun ne olacağına dair söylentiler sürerken, Reddit üzerinde yapılan bir paylaşımla Metal Gear Solid V: The Phantom Pain adı ortaya atıldı. İşin ilginç tarafı, sızıntının esas kaynağı olduğu söylenen Newegg sitesi de bunu doğrular nitelikte bir açıklama yaptı. Ancak henüz kesin bilgi verilmiyor.

Buna rağmen Nvidia’nın Konami ile yakın işbirliği içinde olduğunu düşünürsek, yeni bundle adayının Metal Gear Solid V: The Phantom Pain olacağını düşünmek çok da yanlış olmaz. Oyunun hangi kartlarla bundle edileceği ise henüz kesin değil. Fakat GeForce GTX 970, GTX 980, GTX 980Ti ve Titan X gibi modellerle birlikte sunulması şaşırtıcı olmaz. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain için verilen resmi çıkış tarihi, Windows PC için 15 Eylül olarak görülüyor ve oyunun tamamlanmasına çok az kaldığı söyleniyor.