Anasayfa Haber Total War: Warhammer İçin Yeni Video Çıktı

Total War: Warhammer İçin Yeni Video Çıktı

Creative Assembly tarafından yapılmakta olan yeni Total War oyunu için, oyun içi grafiklerle yapılan ilk video yayınlandı.

Total War serilerinin yapımcısı Creative Assembly tarafından yapılan yeni oyun, beklenmedik biçimde gerçek tarihten fantezi evrenlerine kaymasıyla dikkati çekmişti. Serinin önceki oyunları Antik Roma ya da Japonya gibi ülkelerin tarihlerini konu alırken, yeni oyunun Warhammer evreninde geçecek olması, özellikle ilgi çekti.

Bu ilgiyi canlı tutmak isteyen Creative Assembly, bir dizi yeni video yayınlama kararı almış. Warhammer dünyasının ileri gelen karakterlerini tanıtmayı amaçlayan bu video serisinin ilk konuğu ise, imparator Karl Franz olmuş. Muhteşem zırhı ve savaş çekiciyle savaş alanında askerlerine hitap eden Franz, saldıran Ork ordusunun karşısında kılını bile kıpırdatmıyor.

Bu video serileri oyun içinde kullanılan grafik motoruyla yaratılıyor. Ancak sinematik olması açısından normalde oyunda bulunmayacak bazı özel efektler ve karakter animasyonları da ekleniyor. Yani finalde oyunun tam olarak böyle görünmesini beklememek lazım, ancak hayli yakın olacağına da şüphe yok!