Anasayfa Haber Kolleksiyoncular İçin Fallout Anthology Geliyor

Kolleksiyoncular İçin Fallout Anthology Geliyor

Bethesda tarafından duyurulan Fallout Anthology, bugüne kadar çıkmış beş oyunu hayli şirin bir paket içinde sunuyor.

Fallout dünyasının kendine has bir takipçi kitlesi olduğu yadsınamaz. Bethesda tarafından daha önce duyurulan Fallout 4 Pip-Boy Edition o kadar büyük ilgi gördü ki, daha önsiparişe çıktığı gün tükendi. Tabii şirket bunu görünce yükselen Fallout çılgınlığından faydalanabilmek için şimdi de Fallout Anthology adlı özel kolleksiyon paketini duyurdu.

Bethesda tarafından geleneksel Quakecon etkinliğinde duyurulan bu yeni antolojide, şimdiye kadar PC için çıkmış toplam beş Fallout oyunu da mevcut. Ancak esas vurucu nokta, bu oyunların içinde geldiği ambalajın kendisi. Bethesda bu kolleksiyonu Mini-Nuke şeklinde tasarlanmış özel bir kutunun içinde satışa çıkarıyor. Söylendiği kadarıyla Mini-Nuke patlama sesini de taklit edebiliyor.

Fallout-Anthology

Bethesda bu antoloji için 50 dolar fiyat etiketi koymuş. Aslında bu oyunları geçmişte çok daha ucuza almış olma ihtimaliniz yüksek. Fallout 1, Fallout 2 ve Fallout Tactics daha önce GOG üzerinden bedava dağıtılmıştı. Fallout 3 GOTY Edition ve Fallout New Vegas Ultimate Edition ise Steam üzerinde defalarca inanılmaz indirimlere girdiler.

Ancak tabii ki bu antolojinin sunduğu gerçek kolleksiyon parçası şüphesiz o Mini-Nuke! Ortadan açılarak oyunların DVD’lerini içindeki gözde barındıran Mini-Nuke, daha sonra çıkacak olan Fallout 4 DVD’si için de bir slotu boşta tutuyor. Ve oyunu oynayan herkesin aklından illa ki o Mini-Nuke’lerden birine sahip olmak geçmiştir!