Anasayfa Haber LG G Flex 3 Özellikleri Ve Çıkış Tarihi Sızdı

LG G Flex 3 Özellikleri Ve Çıkış Tarihi Sızdı

LG’nin merakla beklenen bir sonraki esnek ekranlı telefonu hakkında yeni bilgiler sızmaya başladı.

Güney Koreli teknoloji devi LG’nin çoğu Asyalı rakibine oranla nispeten daha iyi durumda olduğunu söylemek yanlış olmaz. G serisi telefonlarıyla istikrarlı bir gidişat sergileyen şirketin, en son çıkan G4 modeli de piyasadan nispeten olumlu tepki gördü denebilir.

Öte yandan pek çok potansiyel müşterinin beklediği LG modelinin Flex 3 olduğu da bir sır değil. LG Flex 2 kavisli yapısı ve genel özellikleriyle belli bir kitlenin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Bunun farkında olan LG, bu serinin bir sonraki modeli olan Flex 3 üzerinde çalışıyor.

LG’nin Flex 3 modelini 2016’nın Mart ayında çıkarmayı planladığı fısıldanıyor. Şirketin bu modelde Qualcomm’un bir sonraki üst seviye işlemcisi Snapdragon 820 modeline yer vereceği söyleniyor. 4 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip olması beklenen Flex 3, 20.7 MP arka ve 8 MP ön kamerayla donatılacak. Ve tabii ki en önemli özelliği olan 6 inçlik kavisli ekranın Quad HD çözünürlük destekleyeceği söyleniyor. Şirketin bu yeni modeli önümüzdeki Aralık ayında resmen duyurması bekleniyor.