Anasayfa Haber G.Skill’in Yeni DDR4 RAM’leri 4 GHz Hızına Çıkıyor

G.Skill’in Yeni DDR4 RAM’leri 4 GHz Hızına Çıkıyor

G.Skill tarafından tanıtılan yeni DDR4 bellekler, 4 GHz sürate kadar çıkabiliyorlar.

G.Skill tarafından dün tanıtılan yeni Trident Z ve Ripjaws V serisi yeni DDR4 bellekler, özellikle yeni bir Intel bilgisayar toplamayı düşünenler için hazırlanmış. Her iki RAM serisi de Samsung yapımı hafıza yongaları kullanıyor.

Ripjaws 5 serileri daha önceki Ripjaws 4 serilerinin yerini almak üzere tasarlanmış. Beş farklı renk seçeneğinde sunulacak olan soğutucu zırhına sahip olacaklar. 2 ve 4 kanal olarak çalışabilen bu seride 2×4 GB ve 4×4 GB set seçenekleri bulunacak. 2133MHz – 3733MHz sürat aralığında, CL17-19-19-39 gecikmeyle çalışabilen bu seri, 1.2V – 1.35V arasında voltaj çekecek.

gskill_trident_z_ddr4

Trident Z serileri ise tamamen yeni tasarlanmış. Intel Skylake işlemcili ve Z170 yonga setli bir sistem toplamak isteyenler için özel hazırlanan bu seri, 4 GHz hızına kadar çıkan ve 1,4V güç çekebilen modeller sunacak. Aşağıda her iki serinin teknik özelliklerini gösteren tabloları bulabilirsiniz.

Bu yeni DDR4 bellekler önümüzdeki haftalarda satışa çıkacaklar. Fiyatları henüz belli değil, ancak daha yüksek saat hızına sahip modellerin fiyatları tabii ki daha yüksek olacaktır.

Gskill_modeller

Gskill_gecikme