Anasayfa Haber Rise Of The Tomb Raider’da Keşfedilecek Alan Çok

Rise Of The Tomb Raider’da Keşfedilecek Alan Çok

Yeni Tomb Raider bir öncekinden çok daha büyük bir oyun alanı sunacak.

Crystal Dynamics’in 2013 yılında Lara Croft’u yeniden canlandırdığı Tomb Raider oyunu, pek çok oyuncu ve otorite tarafından olumlu yorumlar almış ve büyük beğeni toplamıştı. Oyunun devamı niteliğindeki Rise of the Tomb Raider ise bu yılın Kasım ayında ilk olarak Xbox platformunda boy gösterecek ve ardından diğer platformlarda da yerini alacak. Çıkış tarihini bekleye duralım, yapımcılar da oyuncuların heyecanını artırmak için ara ara yeni açıklamalar yapıyorlar.

Oyunun yönetmeni Brian Horton’ın son verdiği demeçlere göre oyuncuların keşfedebileceği alanlar, önceki Tomb Raider’a kıyasla 3 kat büyük olacak. Ayrıca çok daha fazla bulmaca da bizleri bekliyor. Tek bir büyük bulmacayı çözmek için birçok bulmacanın çözülmesi gerektiği mekanikler yer alıyor. Bunların yanı sıra karakterimiz Lara, yalnızca gezebilmek için değil, düşmanlarını etkisiz hale getirebilmek için de ağaçlara tırmanabilecek.

Eğer bir erteleme olmazsa Rise of the Tomb Raider, ilk olarak 10 Kasım’da Xbox ve Xbox 360 için çıkacak. PC ve PlayStation 4 kullanıcılarınınsa 2016’yı beklemesi gerekecek.