Anasayfa Makale Çözüm: GeForce Experience Açılmama Sorunu

Çözüm: GeForce Experience Açılmama Sorunu

GeForce Experince açılmıyor ise sorunu bu rehber ile çözebilirsiniz
GeForce Experince açılmıyor ise sorunu bu rehber ile çözebilirsiniz

GeForce Experince açılmıyor ise açılmasını sağlayan iki farklı çözümü bu video rehberimizde uyguluyoruz…

GeForce Experience açılmıyor diyen kullanıcılar, sorun ne Windows 10’da, ne 8.1’de ne de başka bir yerde yatıyor. Sorun malesef son sürüm GeForce Experience’da.

Experience’ın açılmaması oyunları ve sürücüleri etkilemiyor ancak uygulama Nvidia’nın ShadowPlay kayıt gibi önemli ek yazılım özelliklerini sunuyor. Son güncelleme ile 2.5.12.11 sürümü gelen GeForce Experience, kısayoluna tıklandığı zaman açılmıyor. Bu sorunun sebebi son sürümdeki Türkçe paketinde yatıyor.

Nvidia yazılımı güncelleyene kadar iki farklı çözüm var: Windows dilini değiştirmek ya da GeForce Experience sürümünü değiştirmek.

Yeni bir sürüm gelip sorunu kökten çözene kadar geçici bir çözüm olarak değerlendirmeniz yerinde olacaktır. Zira GeForce Experience’ın açılması için bu rehberde uyguladığımız iki yöntem de sorunun çevresinden dolaşmamızı sağlıyor. Uzun vadede kendi dilimizde işletim sistemi kullanmak ve en son yazılım özelliklerinden yararlanmak en doğal hakkımız. İyi seyirler ve sorunsuz bilgisayar kullanımı dileriz.

Rehberimizde kullandığımız eski sürümü indirmek isterseniz [Çözüm] GeForce Experince Açılmama Sorunu

Alternatif olarak Biçimi yani bölgeyi de değiştirebilirsiniz. Bölge kilitli, kısıtlamalı bir oyun ya da uygulama kullandığınızda sorun yaşarsanız bu yöntem yerine videomuzdaki diğer yöntemleri yeğleyebilirsiniz. Bölgelere göre değişen nokta, virgül gibi özel karakter kullanımlarının sorumlu olabileceğini belirten üyelerimize teşekkür ederiz. Muhtemelen kodlamada bu şekilde küçük ama kritik bir hata mevcut. Nvidia yazılımcıları üzerinde çalışıyor.

Windows 10 Bölge