Anasayfa Haber Elite Dangerous İniş Yapmaya Hazırlanıyor

Elite Dangerous İniş Yapmaya Hazırlanıyor

Gamescom 2015 fuarında yapılan duyurulardan bir tanesi de, Elite Dangerous için yeni ve büyük bir eklentinin yolda olduğu idi.

Yapımcı Frontier Developments tarafından yapılan açıklamalarda, vaktiyle verilmiş olan sözlerin tutulacağı ortaya konuldu. Elite Dangerous için Kickstarter üzerinden fon toplanırken, katılımcılara gelecekteki eklentilerde bir kaç yeni gemiden fazlası vaat edilmişti.

Horizons eklentisi işte bu vaatlerden bazılarını hayata geçirecek. Elite evreninde gezerken yolumuza çıkan gezegenlerin üzerine doğrudan iniş yapabileceğiz. Bununla da kalmayıp, gemimizi indirdikten sonra yer araçlarıyla gezegen üzerinde keşfe çıkabileceğiz.

Cobra

Gezegenlere iniş ve kalkışlar ara yükleme ekranı olmadan, kesintisiz ve tamamen kontrolümüzde gerçekleşecek. Tabii her gezegen yemyeşil bir vaha olmayacak, aşağıdaki videoda kendiniz de izleyebilirsiniz. Ancak yine de iniş yapmak için iyi sebeplerimiz olacak. Düşmüş bir gemiz enkazı, kıymetli madenler, gizli bir üs…

Scarab

Horizons, 2015 bitmeden piyasada olacak ve 60 dolar gibi bir fiyatla satılacak. 2016 yılının ilk aylarında ise bir büyük eklentinin daha çıkarılması planlanıyor. Bu ikinci eklenti daha ziyade oynanış ve içeriğe yönelik hazırlanacak.