Anasayfa Video AMD A10-7870K GTA 5 Performans Testi

AMD A10-7870K GTA 5 Performans Testi

AMD’nin Godavari APU’su A10-7870K’nın GTA 5’te nasıl bir performans sunduğuna bakıyoruz.

AMD’nin Kaveri APU’larını daha önce kapsamlıca incelemiş ve birçok teste tabi tutmuştuk. Kaveri’nin biraz daha elden geçirilmiş hali olan Godavari, 2400 MHz bellekler ile bir araya geldiğinde gayet iyi bir performans sunup beğenimizi kazanmayı başardı.

Godavari’yi sadece popüler oyunlarla değil, aynı zamanda F2P MOBA’larla da inceledik. League of Legends, Heroes of the Storm ve Defense of the Ancients 2 testlerimize buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. Tüm bu testlerde gayet iyi bir performans sunan Godavari, henüz daha DirectX 12 ile tanışmadı bile. DX12’nin özellikle AMD işlemciler için faydalı olacağını düşünüyoruz zira AMD’nin tek çekirdek performansı rakibi Intel’e göre o kadar da parlak değil.

A10-7870K ile son testimiz GTA 5 oldu. GTA 5’i ayrı bir video olarak yayınlamayı tercih ediyoruz zira bizim için bu oyun bir Benchmark niteliği taşıyor başlı başına. Aslında sadece bizim için değil, birçok oyuncu için bu böyle. Windows 10 kurulu olan test sistemimizde sürücü olarak da AMD’nin 15.7.1 sürüm Catalyst sürücüleri yer alıyordu. Testimizde ASUS’un A88X-Pro anakart kullandık.