Anasayfa Haber Yeni LG Nexus 5’in Tasarım Videosu Sızdırıldı

Yeni LG Nexus 5’in Tasarım Videosu Sızdırıldı

Google’ın LG ile geliştirdiği 2015 model Nexus 5’in, bilgisayar ortamında hazırlanan tasarım videosu internete sızdı.

Google’ın geçtiğimiz senelerden farklı olarak bu yıl iki farklı Nexus akıllı telefonu birden tanıtacağına artık kesin gözüyle bakılıyor. Söylentilere göre firma iki telefon için de farklı üreticilerde çalışıyor. Nexus’lardan birini LG, diğerini ise Huawei üstlenmiş. Huawei’nin geliştirdiği telefonun 6 inçlik bir phablet olması beklenirken, LG’nin tasarımının ise 2013’te piyasaya sürülen 5 inçlik LG Nexus 5’in üst modeli şeklinde olacağı konuşuluyor.

2015 model LG Nexus 5’le ilgili ortaya çıkan yeni sızıntı bilgiler, şu ana kadar bildiklerimizi doğruluyor. Yeni nesil LG Nexus 5’in bilgisayar ortamında oluşturulan bir render videosu sızdırıldı. Videodan anlaşıldığı kadarıyla yeni LG Nexus 5, 2013 modelinden çok da farklı görünmüyor. Ancak parmak izi sensörü ve USB-C yuvası gibi önemli yeni özellikleri var. Videoyu paylaşanların aktardığı kadarıyla cihazın ebatları 146,9 x 72,9 x 8 mm ölçülerinde ve 5,2 inç boyutunda ekranı var.

Google’ın Huawei Nexus phabletini ve 2015 model LG Nexus 5 akıllı telefonunu, yeni nesil Android M işletim sistemiyle beraber bu sonbaharda tanıtması bekleniyor.