Anasayfa Haber Microsoft Surface Phone Görüntüleri Sızdırıldı

Microsoft Surface Phone Görüntüleri Sızdırıldı

Microsoft’un uzun yıllardır beklenen Surface telefonuyla ilgili ilk görseller internete düştü.

Microsoft’un Surface tabletini tanıttığı günden bu yana, olası bir Surface telefonunun da gelip gelmeyeceği merak edilen bir konuydu. Firma daha önce Surface telefonuna dair iddiaları reddetmişti. Ancak yakında bu durum değişebilir.

Microsoft’un Surface adı altında geliştirdiği ilk telefon olan Surface Phone’la ilgili tanıtım görüntüleri internete sızdırıldı. Görsellerden de anlaşıldığı üzere Surface Phone, aynı tablet modelinde de olduğu gibi ince bir klavye aparatıyla beraber geliyor. Windows 10 işletim sistemini kullanacak cihaz 5,7 inçlik ekrana sahip olduğundan phablet kategorisinde de sınıflandırılabilir.

Microsoft_Surface_Phone_02

Gücünü 64-bit Intel Atom işlemciden alacak olan telefon, 21 MP arka kamera, 8 MP geniş açılı ön kamera, 3/4 GB RAM ve 64/128 GB depolama alanıyla gelecek. MicroSD ve USB-C desteğine de sahip olacak telefonun kalemle de kullanılabilmesini sağlayan Surface Pen aparatı da olacak. Cihazın gövdesi ise alüminyum-magnezyum alaşımından yapılma sağlam bir kasaya sahip olacak.

Microsoft_Surface_Phone_03

Microsoft Surface Phone henüz test aşamasında olduğundan ve firmadan da henüz konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmediğinden çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi bilinmiyor.

Microsoft_Surface_Phone_04