Anasayfa Haber Hearthstone The Grand Tournament Çıkış Tarihi Belli Oldu

Hearthstone The Grand Tournament Çıkış Tarihi Belli Oldu

Blizzard’ın bağımlılık yapıcı kart oyunu Hearthstone’a pek çok yenilik getiren The Grand Tournament yaması 24 Ağustos’ta yayınlanacak.

Öğrenmesi basit ve eğlenceli içeriğiyle kısa zamanda piyasadaki diğer kart oyunlarından sıyrılarak milyonların oynadığı bir oyun haline gelen Hearthstone’a yeni kart paketi geliyor. Blizzard’ın pek çok yeni kart ve bazı yeni mekanikler eklediği The Grand Tournament paketi 24 Ağustos günü yayınlanacak.

The Grand Tournament paketiyle beraber oyuna 132 yeni toplanabilir kart eklenecek. Kartların yanı sıra oyun mekaniğini etkileyecek iki yeni yeni özellik de yer alıyor. Kartların pek çoğunda yer alan “Inspire” adlı özellik ile oyuncular her Hero Power kullanışında kartın içeriğine göre bir hamle yapmış olacaklar. Örneğin Priest sınıfının yeni Legendary kartı olan Confessor Paletress kartı, her Hero Power kullanılışında oyuna yeni bir Legendary kart ekliyor.

Confessor_Paletress

Bir diğer mekanik ise; bazı kartlar “Reveal” adlı yeni bir özelliğe sahipler. Bu özelliğe sahip kartlar, her iki tarafın da destesinden rastgele bir kartı oyunculara gösteriyor. Eğer Reveal kullanan oyuncu tarafında gösterilen kartın Mana’sı daha yüksekse, buna bağlı olarak kartın bir özelliği daha açılıyor. Örneğin The Skeleton Knight adlı Legendary kart, öldükten sonra her iki taraftan da bir kart gösteriyor. Eğer bu karta sahip oyuncunun destesinden gösterilen kartın Mana’sı daha yüksekse The Skeleton Knight oyuncunun eline geri dönüyor.

The_Skeleton_Knight

Oyunun yeni mekanikleri çerçevesinde sınıfların Hero Power özelliğine çok daha fazla ağırlık verildiği görülüyor. Hero Power’ın verdiği özelliği güçlendiren veya kullanıldığı zaman başka bir özelliği açan pek çok yeni kart yer alıyor.