Anasayfa Haber Bülten Vodafone’dan Youtube Ve İzlesene İçin Özel Video Paketi

Vodafone’dan Youtube Ve İzlesene İçin Özel Video Paketi

Vodafone Türkiye, önde gelen online video platformları YouTube ve İzlesene için özel geliştirdiği video paketlerini duyurdu.

Vodafone, Türkiye’de ilk kez YouTube ve İzlesene platformlarında geçerli video paketlerini abonelerine sunmaya başladı. “YouTube & İzlesene Video Paketi” ile YouTube ve İzlesene site ve uygulamalarının erişimine özel olarak pakete yüklenmiş 1 GB internet Türkiye’de ilk kez Vodafone’da olacak. 1 GB internet ile beraber ayda sadece 6,90 TL’den başlayan fiyatlara sunulacak video paketinden hem faturalı hem de faturasız Vodafone aboneleri yararlanabilecek. “YouTube & İzlesene Video Paketi” sayesinde YouTube ve İzlesene platformları üzerinden kullanılan internet, mevcut tarife kotasından değil, pakete özel olarak tanımlanmış 1 GB’lık ek internet paketinden düşülecek. Böylece aboneler, YouTube ve İzlesene platformları üzerinden internet bitecek kaygısı olmadan video izleyebilecek.

Vodafone Freezone’lulara daha avantajlı fiyatla sunulacak

Video paketi ile internet bitecek kaygısı olmadan cepten her an, her yerde video keyfi yaşayabilecek faturalı ve faturasız Vodafone aboneleri, içinde 1 GB internet bulunan video paketine tarifelerine ek 9,90 TL’den sahip olabilecek. Vodafone FreeZone, genç abonelerine istedikleri gibi kullanabilecekleri video paketini çok daha avantajlı fiyatlarla sunuyor. 1 GB internet ile beraber ayda sadece 6,90 TL’ye sunulacak “Vodafone FreeZone YouTube & İzlesene Video Paketi”  hem faturalı, hem de faturasız Vodafone FreeZone Esnek tarife aboneleri tarafından kullanılabilecek.

Vodafone FreeZone’un cepten video meraklılarına yönelik “YouTube & İzlesene Video Paketi” ve Spotify uygulaması ile müzikseverlere yönelik “Spotify Paketi” ile gençler, ilgi alanları doğrultusunda tarifelerini esnetme imkânı buluyor. Şubat ayında Spotify ile yaptığı işbirliği ile müziksever genç abonelerine “Spotify Paketi” ile ulaşan Vodafone FreeZone, genç abonelerin favori online video platformları olan YouTube ve İzlesene ile takip etmek istedikleri içeriklere kolaylıkla erişebilecekleri video paketini de sunuyor.