Anasayfa Makale Galaxy Note 3 Android 5.0 Güncelleme Rehberi

Galaxy Note 3 Android 5.0 Güncelleme Rehberi

Galaxy Note 3 Android 5.0 Güncelleme Rehberi
Galaxy Note 3 Android 5.0 Güncelleme Rehberi

Samsung Galaxy Note 3 telefonumuzu yeni Android 5.0 sürümüne güncelliyoruz. Elbette öncesinde Kies ile bütün verilerimizi yedekleyip önlemimizi alıyoruz…

Galaxy Note 3 kullanıcılarının bir kısmı yabancı ülkelerin ROM’larını kurarken, büyük bir kullanıcı kitlesi Türkiye’ye gelecek olan resmi Android 5.0 Lollipop güncellemesini bekledi.

Güncellemenin hazır olmasıyla birlikte biz de Note 3’ümüzü Android 5.0’a güncelledik. Ancak bu işlem öncesinde Samsung’un sunduğu Kies yazılımı ile yedek almak da önemli. Güncelleme dışında da işinize yarayacak olan yedekleme işlemini bu rehberimizde bulabilirsiniz. Normal şartlarda telefon yazılımını güncellemek hiç bir şekilde veri kaybına yol açmasa da öncelikle iş hayatına yönelik olan bir telefon serisi olan Galaxy Note ailesinde, veri yedeklemek önemli.

Galaxy Note 3 ile Android 5.0 güncellemesi sonrasında telefonumuz şimdilik sadece daha çok ısınmaya başladı, ancak uygulama ve özelliklerde çalışmama ya da hata verme gibi sorunlarla karşılaşmadık. Telefonun çıkışından iki yıl sonra gelen güncelleme ile nasıl bir kullanım sunduğunu güncellemelerimiz ile sizlerle paylaşacağız.