Anasayfa Haber Huawei Nexus 6’nın Fotoğrafları Sızdırıldı

Huawei Nexus 6’nın Fotoğrafları Sızdırıldı

LG Nexus 5’ten sonra bu kez de Huawei Nexus 6, sızıntı kurbanı oldu.

Google’ın bu sonbaharda düzenleyeceği Google I/O konferansında tanıtılacak yeni nesil Nexus akıllı telefonlarıyla ilgili sızıntı bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sızdırılan yeni nesil LG Nexus 5’in fotoğraflarından sonra, bu kez de Huawei’nin geliştirdiği yeni Nexus 6’nın fotoğrafları sızdırıldı.

Huawei_Nexus_6_02

LG Nexus 5 ile karşılaştırıldığı zaman her iki telefonun da birbirine epey benzerlik gösterdiği göze çarpıyor. Cihazın arka yüzeyinde parmak izi sensörü oluğu tahmin edilen bir halka ve kamerasıyla LED Flash’ı yer alıyor. Ön yüzeyindeyse yine bir kameranın yanı sıra biri aşağı ve diğeri de yukarı bölümde yer almak üzere iki büyük hoparlör görünüyor. Cihazın LG’nin Nexus’undan en büyük farkı 5,7 inçlik boyutuyla daha büyük olan ekranı olacak. Huawei Nexus 6’nın ayrıca yan tarafından sızdırılan bir görüntüden USB-C yuvasına sahip olduğu görülüyor. Bu özellik sayesinde veri transferi ve şarj hızında iyileştirme sağlanacak.

Huawei_Nexus_6_01

Huawei Nexus 6’da normal şartlarda Snapdragon 810 çipsetinin kullanılması bekleniyordu. Ancak aktarılan son bilgilere göre yeni nesil Snapdragon 820 işlemcinin kullanılmasına karar verilmiş. Eğer bu gerçekse, telefonlar bu sonbaharda tanıtılsa bile piyasaya sürülmesi için biraz daha beklememiz gerekebilir.

Huawei_Nexus_6_04