Anasayfa Haber Bülten CoolerMaster, Yeni Pitch Pro Kulaklığı Tanıttı

CoolerMaster, Yeni Pitch Pro Kulaklığı Tanıttı

Cooler Master tarafından tanıtılan CM Storm Pitch Pro, mobil kullanıcılar ve oyuncular için tasarlanmış ultra portatif bir kulakiçi kulaklık.

CoolerMaster tarafından tasarlanan yeni Pitch Pro, daha önceki model olan Pitch’in yerini almak üzere geliştirilmiş. Kulaklıkların gövdesinde alüminyum alaşım kullanılarak daha hafif ve dayanıklı olmaları amaçlanmış. Üç farklı boyuttaki silikon kulaklık başlıkları sayesinde de farklı ebatlardaki kulaklara rahatça oturmaları hedeflenmiş.

CoolerMaster bu yeni kulakiçi kulaklıklarda 10 milimetre çaplı neodymium çekirdekli sürücüler kullanıyor. Bu sayede farklı frekans aralıklarında temiz ve kaliteli bir ses üretilmesi hedefleniyor. Dolaşmayan ve dayanıklı kablolar, altın kaplama 3,5 mm jak gibi detaylar da kulaklığın genel kullanım kolaylığını artırıyor.

CM Pitch Pro Set

Aksesuarlar

*Ayırıcı kablo – Pitch Pro’yu herhangi bir bilgisayarda kullanabilirsiniz. Ayırıcı kablo sayesinde masaüstü ve ve dizüstü bilgisayarınızda kulaklık ve mikrofon fonksiyonunu kullanabilirsiniz
*Uçak adaptörü – Pitch Pro’nun içinden çıkan adaptör sayesinde kulaklığınızı uçakta yolculuk yaparken sorunsuzca kullanabilirsiniz.
*Kılıf – Kilitlenebilir suni deri kılıfı sayesinde Pitch Pro’nun tüm aksesuarlarını bir arada güvenle yanınızda taşıyabilirsiniz. Kutu içeriğindeki kılıf son derece dayanıklı, temizlemesi kolay, hafiftir ve kolaylıkla her cebe sığar.

Fiyat & Erişilebilirlik :

CM Pitch Pro’nun 25 Ağustos’tan sonra ülkemizde satışa sunulmuş olması bekleniyor. Vergiler dahil tavsiye edilen fiyat ise 34,9 Euro olacak.