Anasayfa Video ASUS ROG HOG ve Maximus Command X – Computex 2015

ASUS ROG HOG ve Maximus Command X – Computex 2015

ASUS ROG HOG ve Maximus Command X - Computex 2015
ASUS ROG HOG ve Maximus Command X - Computex 2015

ASUS ROG HOG ve Maximus Command X Computex 2015 fuar alanında dikkatimizi çeken sergiler arasındaydı…

ROG HOG X sistem Matrix R9 290X ekran kartı ve Rampage V Extreme anakart üzerine kurulu. Ai Mask tarafından tasarlanan bu özel masaüstü bilgisayar, hem Harley Davidson, hem de ROG serilerini seven kullanıcının kendi zevklerini harmanlaması ile ortaya çıkmış. ROG, ASUS’un Republic of Gamers ailesinin adının kısaltması, HOG ise Harley Davidson motorsikletlerin Amerika’daki takma isimlerinden birisi, yani ROG – HOG ismi buradan ortaya çıkıyor.

ASUS ROG Maximus Command X ismine sahip bilgisayar Lego’dan esinlenerek Great B.W. tarafından tasarlanmış. Maximus Impact VII anakartın kullanıldığı tasarım masaüstü bilgisayarın artık hayal gücüne kalan tasarımlarda kişiselleştirilebildiğini gösteriyor.

Her iki bilgisayarın da satış amaçlı olmadığını belirtelim. Mevcut bileşenleri kullanan kullanıcıların kendi özel tasarım ve üretimi olan bu modeller özellikle beğeni topladıkları için fuarda sadece sergi amaçlı olarak bulunuyorlardı. Gösterim amaçları her zaman olduğu gibi masaüstü bilgisayarlar konusunda kişiselleştirme yapmak isteyen kullanıcılara ilham olmak.