Anasayfa Haber LG Katlanabilir Yeni Portatif Klavye Tanıtacak

LG Katlanabilir Yeni Portatif Klavye Tanıtacak

LG’nin akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu Rolly adlı yeni klavyesi, katlanıp kolayca taşınabiliyor.

LG, önümüzdeki hafta Berlin’de düzenlenecek IFA fuarında göstereceği bir ürünü daha tanıttı. Akıllı telefon ve tabletlerde uyumlu Rolly adlı yeni klavye, dört katmanlı yapısı sayesinde katlanabiliyor ve bir rulo halini alarak kolayca taşınabiliyor. Firma cihazın cebe sığabilir olduğunu iddia etse de, boyu cep için biraz uzun kalabilir. Yine de bugüne kadar piyasaya sürülen portatif klavyeler arasında en kolay taşınabilir olanı olabilir.

LG_Rolly_02

Bluetooth bağlantı desteğine sahip Rolly, kullanıcın tableti ve telefonuyla aynı anda bağlantı sağlayarak kablosuz olarak kullanılabiliyor. Örneğin tablet üzerinden bir yazı yazarken telefona mesaj gelmesi durumunda, tek tuşla iki cihaz arasında geçiş yapılıp mesaja cevap yazılabiliyor. Ayrıca tablet uyumlu ayaklığa sahip olması sayesinde tabletlerin bir dizüstü bilgisayar gibi kullanılabilmesine olanak veriyor.  Darbeye dayanıklı polikarbonat maddeden yapılan cihaz tek AAA pille çalışıyor ve normal kullanımda 3 aya yakın pil ömrü vaat ediyor.

Firma Rolly’nin fiyatıyla ilgili bir bilgi paylaşmadı, ancak Eylül ayında sevkiyatına başlanacak. Daha fazla detay için IFA fuarını bekliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=-BOmdKWrBrs