Anasayfa Haber Bülten Kyocera Yeni A4 Renkli Yazıcılarını Duyurdu

Kyocera Yeni A4 Renkli Yazıcılarını Duyurdu

Kyocera, yeni ECOSYS P6035 ve P6130cdn modelleriyle renkli A4 yazıcı gamını genişletiyor.

A3 cihazlardan beklenen performans seviyesine ulaştığı için yüksek hıza sahip A4 pazarı belirgin ölçüde büyümekte ve beklentileri artırmaktadır. Türkiye’de tek yetkili distribütörlüğünü Bilgitaş’ın yaptığı Japon Kyocera Document Solutions, bu beklentiyi ürün gamına eklediği, baskı hızları dakikada 35 sayfaya varan yazıcılar ile karşılıyor. A6’dan A4’e kadar kağıt boyutuna ihtiyaç duyan gruplar için ideal olan serinin aynı anda toplam dört kasede sahip olabilmesi gerçek bir esneklik sağlamaktadır.

Mevcut yazıcı serisine eklenen ECOSYS P6130cdn ve P6035cdn 30 ve 35 sayfaya varan baskı hızına ek olarak iOS ve Android için mobil baskı desteği gibi özellikleri barındırmaktadır. ECOSYS P6035cdn 5 satırlık LCD ekrana ve kullanıcıların efor sarf etmeden pin numaralarını girebilecekleri alfanümerik tuşlara sahiptir. Giriş kontrolü sayesinde e-posta çıktısı gibi renkli baskı gerektirmeyen dokümanlarda renk kısıtlaması yapmak için kullanıcı veya uygulama profili tarafından kısıtlamalar ayarlanabilmektedir. Azaltılmış elektrik tüketim değerleri (TEC) ve gürültü seviyesinin düşüklüğü, ECOSYS’in uzun ömür teknolojisi ile birleşerek önemli ekonomik kazanç sağlıyor.

Bilgitaş İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Türkay Terzigil yeni seri ile ilgili görüşlerini “KYOCERA ürün gelişiminde müşteri odaklı bir yaklaşıma sahiptir. Müşteriler, ihtiyaçlarını anlayan ve işlerini büyütmek adına bu yönde ekonomik çözümler sunan bir iş ortağını severler. Üstün renk kalitesi ve beraberinde birinci sınıf özelliklere ihtiyaç duyan müşteriler için yüksek hız ve performansa sahip olan yeni yazıcılar memnuniyeti garantilemektedir.” şeklinde belirtmiştir.