Anasayfa Haber LG Nexus 5’in Son Hali Belli Oldu

LG Nexus 5’in Son Hali Belli Oldu

Google’ın iki yeni Nexus akıllı telefonundan biri olacak LG Nexus 5’in son tasarım aşamasını gösteren bir görsel sızdırıldı.

Google’ın bu yıl içerisinde tanıtacağı yeni Nexus akıllı telefonlarıyla ilgili bugüne kadar elimize ulaşan sayısız sızıntı habere bir yenisi daha eklenti. LG’nin üretimini üstleneceği 2015 model LG Nexus 5’in son halini gösteren render görseli sızdırıldı.

Görsel, LG Nexus 5 hakkında bugüne kadar bildiklerimize yeni bir şey eklemiyor, ancak en azından arka yüzündeki parmak izi sensörü artık daha net belli oluyor. Birkaç hafta önce sızdırılan bir fotoğrafta sanki beyaz plastik zemin üzerine yapıştırılmış bir halka gibi duruyordu.

LG Nexus 5’le ilgili bugüne kadar bildiklerimizi toparlayacak olursak; cihazda olması beklenen teknik özellikler arasında 5,2 inç Full HD ya da Quad HD ekran, 6 çekirdekli Snapdragon 808 işlemci, 3 GB RAM, 64 GB’a kadar dahili depolama alanı, 12,3 MP arka kamera, 2.300 mAh batarya, USB-C yuvası ve tabii ki Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi yer alıyor.

Alınan son duyumlar doğrultusunda cihazın 29 Eylül’de tanıtılma ihtimali olduğunu da biliyoruz. Ek olarak Google’ın bu yıl iki Nexus akıllı telefon birden tanıtacağını ve diğer telefonun üretimini Huawei’nin üstlendiği bilgisini de verelim.