Assassin’s Creed temalı hız trenlerine binmeye hazır olun, Ubisoft Malezya’da kendi temalı eğlence parkını kuracak.
Assassin’s Creed, Just Dance, Prince of Persia, Rayman, Far Cry, Watch Dogs ve daha pek çok oyunla adı artık herkes tarafından bilinen oyun firması Ubisoft, kendi tema parkını inşa etmeyi planlıyor. Ubisoft hayranları şimdiden para biriktirmeye başlayabilirler. Park, 2020 yılında Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da faaliyete girecek.
Gösteri mekanları, hızlı trenler ve diğer pek çok eğlencenin yer alacağı park, toplamda 10.000 metre karelik alan üzerine inşa edilecek. Parkın inşa aşamasını Malezyalı bir park geliştirici firması olan RSG üstlenecek. Sanatsal tasarım tarafındaki kontrol ise Ubisoft tarafından yürütülecek.
Ubisoft’un parkında firmanın en çok ilgi çeken oyun serisi olan Assassin’s Creed’in ana rolü üstleneceğine hiç şüphe yok. Assassin’s Creed’in yanı sıra Splinter Cell, Far Cry ve Prince of Persia gibi diğer oyunlarını da konu alan pek çok aktivite yer alacak.
Ubisoft bu şekilde kurtaramaz ya…
O parktaki hızlı trenler sorunlu olur, yavaş çalışır ya da raydan çıkar 3. ve 4. patch gelmeden (tamirat gerçekleşmeden) de düzgün çalışmaz o park demedi demeyin
Süper tespit :)
Adamlar yarım yamalak iş yapan batık firma olunca tabi :) az sinir krizi geçirtmedi adamlar, paranla rezil ederler birde üstüne
Aman mazallah trenler buglı olur trenin içine falan girersiniz. Gitmeyin.
Watch Dogs teması olacak da ne olacak? App indirip hack mi yapacaz allah aşkına. Ama asasins creed temalı rollercoaster çok aşırı kasar onu söylemeden geçmeyeyim.