Anasayfa Haber Fallout 4 Sistem Gereksinimleri Test Ediliyor

Fallout 4 Sistem Gereksinimleri Test Ediliyor

Fallout 4’ün yapımcıları, oyunun sistem gereksinimleri üzerine hala çalıştıklarını belirtti.

Bethesda’nın geliştirdiği Fallout 4’ün çıkmasına artık çok az bir zaman kaldı. Bugüne kadar öğrendiklerimizi bir toparlayacak olursak; seviye sınırının olmayacağını, Season Pass ile tüm DLC’lere sahip olunabileceğini ve hatta ilk DLC’nin oyundan kısa bir zaman sonra çıkacağını biliyoruz. Ancak hala daha sistem gereksinimleriyle ilgili bir açıklama yapılmış değil.

Bethesda’nın yardımcı başkanı Pete Hines, Twitter’da bir kullanıcının sorusu üzerine verdiği cevapla bu konuya açıklık getirdi. Sistem gereksinimlerinin ne zaman açıklanacağının sorulması üzerine Hines, “emin olmadan eksik ya da yanlış bir bilgi vermek istemiyoruz, bu sorumsuzca olur” yanıtını verdi. Ayrıca daha sonrasında attığı başka Tweet’ler ile en kısa zamanda sistem gereksinimlerini açıklamak istediklerini ancak doğru bilginin verilebilmesi için pek çok farklı sistemde testler yaptıklarını dile getirdi.

Fallout 4, 10 Kasım tarihinde PC, PS4 ve Xbox One platformları için satışa sunulacak. Yani artık 2 aydan kısa bir zaman kaldığından sistem gereksinimlerinin açıklanması an meselesi de denebilir.