Anasayfa Haber Street Fighter V İçin Yeni Bir Karakter Daha!

Street Fighter V İçin Yeni Bir Karakter Daha!

Eski karakterlerden Karin Kanzuki, Street Fighter V ile yeniden oyuncuların karşısına çıkacak.

Geçtiğimiz günlerde Street Fighter V için Rashid karakterini ekleyeceğini açıklayan Capcom, yeni bir karakter daha duyurdu. Karin Kanzuki ile beraber oyunda yer alacağı kesinleşen karakter sayısı 12’ye çıktı. Önceki Street Fighter oyunlarından bilinen bir karakter olan Karin dışında Ryu, Chun-Li, Nash, M. Bison, Cammy, Birdie, Ken, R. Mika ve Vega da son oyunda yer alacak.

Ayrıca geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Rashid ve Necalli de Street Fighter dünyasına yeni katılan karakterler olmuştu. Daha önceden açıklandığı üzere oyunda toplam 16 karakter yer alacak ve bunlardan 4’ü daha önceki oyunlarda yer almayan yeni karakterler olacak. Buna göre tanıtılmayı bekleyen 2 yeni, 2 de eski karakter kaldı.

Japon seslendirme sanatçısı Miho Yamada tarafından seslendirilen Karin, ilk kez 1996 yılında yayımlanan “Street Fighter: Sakura Ganbaru!” adlı manga serisinde ortaya çıkmıştı. 1998 yapımı Street Fighter Alpha 3 oyunundan beri de oynanabilir bir karakter olarak seride yer alıyor. Hikayede Japon asıllı bir karakter olan Karin, zengin bir ailenin tek kızı olarak geçiyor.

Capcom’un Unreal Engine 4 grafik motoru kullanılarak geliştirdiği Street Fighter V, 2016’nın başlarına doğru PS4 ve PC platformları için satışa sunulacak. Aşağıda Karin Kanzuki için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.