Anasayfa Haber Samsung, Telefon Yükseltme Programı İçin Kolları Sıvadı

Samsung, Telefon Yükseltme Programı İçin Kolları Sıvadı

Apple’ın başlattığı iPhone yükseltme programından sonra, Samsung da benzer bir stratejiyi Galaxy telefonlarında uygulamak istiyor.

Apple 9 Eylül’de gerçekleştiği lansmanda iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve iPad Pro’nun yanı sıra pek çok cihaz, aksesuar ve servis de tanıttı. Lansmandaki en önemli tanıtımlardan bir tanesi ise yeni iPhone yükseltme programı idi.

Bu program kapsamında ABD’deki iPhone kullanıcıları, her ay belli bir miktar ödeme yaparak telefonlarını her yıl yeni çıkan iPhone’a yükseltebilecek ve ücretsiz AppleCare+ sigortasına sahip olacaklar. Apple’ın kullanıcı kitlesini epey artıracağı söylenen programın bir benzerini Samsung’un da Galaxy telefonlarında uygulayabileceği söyleniyor.

Samsung’un kendi yükseltme programıyla ilgili detaylar şimdilik belirsizliğini koruyor ancak önümüzdeki aylarda tanıtılabileceği söyleniyor. Hangi Galaxy telefonlarının dahil edileceği, fiyatlandırmanın nasıl olacağı ve hangi ülkelerde geçerli olacağı gibi önemli soruların cevabı şimdilik bilinmiyor. Ancak ülkemizde geçerli olma ihtimalinin epey düşük olduğunu belirtelim.