Anasayfa Haber Angry Birds Filminin Fragmanı Çıktı

Angry Birds Filminin Fragmanı Çıktı

Angry Birds’ün Mayıs ayında vizyona girecek filminin ilk fragmanı çıktı.

Rovio’nun bir mobil oyunu olarak başlayıp gittikçe ün kazanan Angry Birds serisi, şimdi de animasyon filmi olarak karşımıza çıkıyor. Angry Birds’ün ülkemizde 13 Mayıs 2016’da vizyona girecek filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Filmin yönetmenliğini Clay Kaytis ve Fergal Reilly isimleri üstleniyor. Bu isimlerin tanıdık gelmemesi normal, çünkü her iki yönetmen de bu filmle ilk yönetmenlik deneyimlerini gerçekleştirecekler. Senaryoyu ise The Simpsons’taki çalışmalarıyla bilinen Jon Vitti üstleniyor.

Seslendirme tarafında daha tanıdık simalar var. Başrolde yer alan kırmızı kuşun seslendirmesini Jason Sudeikis gerçekleştirecek. Game of Thrones ile gönüllere taht kuran Emmy ödüllü oyuncu Peter Dinklage ise “Muazzam Kartal” adlı karakterin seslendirmesini yapacak.

Rovio son zamanlardaki kötü gidişat yüzünden yüzden fazla çalışanıyla yollarını ayırmak zorunda kalmıştı. Hatta ilerleyen dönemlerde daha fazla işten çıkarmanın olabileceği de belirtilmişti. Bakalım bu film firmanın finansal durumunu toplamasına yardımcı olabilecek mi?