Anasayfa Haber LG V10 İçin Teaser Videosu Yayınlandı

LG V10 İçin Teaser Videosu Yayınlandı

LG’nin çift ekrana sahip olacak V10 akıllı telefon modelinin teaser videosu yayınlandı.

Akıllı telefon pazarında son bir aydır görülmemiş bir hareketlilik yaşanıyor. Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru Samsung yeni phabletleri Galaxy S6 Edge Plus ve Galaxy Note 5’i duyurmuştu. Hemen ardından Apple cephesinden iPhone 6S ve iPhone 6S Plus cihazlarıyla tanıştık. Önümüzdeki hafta da Google’ın yeni nesil Nexus akıllı telefonları gün ışığına çıkacak. Ekim başında ise LG yeni akıllı telefonunu tanıtacağı bir lansman düzenleyecek.

LG’nin 1 Ekim günü New York’da düzenleyeceği lansmanda daha önceden haberini yaptığımız üzere çift ekrana sahip V10 modelinin tanıtılacağı tahmin ediliyordu. Firmanın yayınlandığı yeni ön tanıtım videosu ile bu ihtimal neredeyse kesinleşmiş oldu. Bu yeni videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Daha önceden aktarılan bilgilerden bilindiği üzere yeni V10 telefonu, 5,7 inçlik ana ekranın yanı sıra ön kameranın yanında yer alan ufak bir yardımcı ekrana da sahip olacak. 1440×2560 piksel Quad HD çözünürlüğe sahip olacak telefon, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 808 işlemcisinden alacak. Ayrıca 3 GB RAM, 64 GB depolama alanı, parmak izi tarayıcı, 16 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera da tahmin edilen diğer teknik özellikleri arasında yer alıyor.