Anasayfa Haber Ücretli YouTube Üyeliği Geliyor

Ücretli YouTube Üyeliği Geliyor

Kullanıcılara çevrimdışı müzik erişimi ve reklamsız video izleyebilme imkanı sağlayacak paralı YouTube servisi önümüzdeki ay devreye girebilir.

YouTube’un uzun zamandır beklenen ücretli ve reklamsız video servisi çok yakın zamanda devreye girebilir. Gelen haberlere göre aylık ücret karşılığı YouTube’u reklamsız kullanmaya olanak sağlayacak üyelik servisi Ekim ayı sonlarına doğru hizmete girecek.

Google, 22 Ekim’den itibaren geçerli olacak şartlar ve koşullardaki değişikleri içeren e-postaları, içerik üreticilerine yollamaya başladı bile. Yeni koşullar kabul edilirse videoların gösterimine aynen devam edilecek. Ancak reddedilme durumunda içerik üreticisinin videoları bundan böyle herkese açık olarak yayınlanmayacak.

YouTube’un yeni paralı üyeliği ile kullanıcılar, aylık 10 dolar karşılığında tüm içeriklere reklamsız olarak erişebilecekler. Ayrıca “Music Key” özelliği sayesinde kullanıcılar sitedeki müzik içeriklerine çevirim dışı olarak da erişim sağlayabilecekler. Paralı üyelikle ilgili ayrıntıların ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.